Windows 7 ISO dosyasını nereden indirebilirim?

Ben orijinal lisansa sahip olmama rağmen Microsoft'tan indiremedim. Sanırım artık Microsoft'tan indirilemiyor. Başka yerden indirdiğinizde de orijinalliğine güven olmaz.

Bu araçla Windows 7 (Ağustos 2018) iso dosyasını indirebilirsiniz. Ancak indireceğiniz iso Türkçe değil İngilizce. Windows'u yükledikten sonra Türkçe'yi kendiniz eklersiniz.
--
Ayrıca wim dosyası 4GB'tan daha büyük olduğu için USB'ye yazma konusunda da sıkıntı yaşabilirsiniz.

Aşağıdaki linkten indirip kullanabilirsin şu an en günceli budur muhtemelen. Bazı nedenlerden dolayı 1 hafta kadar önce indirip kurmuştum ve gerçekten bayağı hızlı ve stabildi. Kurulum esnasında orijinal yapabiliyorsun tek tuşla fakat sorun yaşarsan formattan sonra Windows 7 loader yaz indir tek tıkla yine halledebilirsin 👍
.

Merhaba, arkadaşlar bilgisayarıma 64 Bit Windows 7 yüklemek istiyorum orijinal ISO dosyasını nereden bulabilirim? Lisans anahtarına sahip değilim :(

Eğer lisans anahtarınız yoksa Microsoft´un sitesinden download yapamazsınız. Diğer sitelerden bulabilirsiniz ancak tavsiye etmem. Çünkü resmi kaynaklar dışında bulduğunuz ISO´lar değiştirilmiş olabilir.

microsoft dışı sitelerden windows indirmenizi tavsiye etmem her türlü şey olabilir yinede siz bilirsiniz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı