Windows 7 ISO flash belleğine erişilemiyor

hz.mellow

Femtopat
Öncellikle dalga geçmekte haklısınız ama geçmeyiniz.
Windows 7 format atmak istedim. ISO dosyasını attım ancak acelem olduğu için flash diske hiçbir şey yapmadan attım.
Ne biçimlendirdim ne de herhangi bir şey yaptım. Sadece ISO dosyasını attım.
ISO dosyasını attım ve tabii ki de format atamadım.
ISO dosyasını silmek istedim ancak hiçbir şekilde flashın içine erişemiyorum. Videoda görüldüğü gibi.
Birazcık saçma konuşmuşum, özür diliyorum...

Peki o zaman şimdi en son bu USB belleğin sürücü harfini hatırlıyorsan şunları yap.

CMD'de chkdsk/r X:

CMD'yi de yönetici olarak çalıştırın ayrıca.

X hasarlı dedımiz sürücü ismi, ve beklemeye alıyoruz yakın bir zaman sonra işlem bittikten sonra sorunsuz açılıyor.

alıntıdır ...

adını hatırlamıyorsak ne yapmalayız hocam :d

O zaman diğer USB portlarını dene bazen portlar seninki gibi tanımlanmayan USB aygıtı diyebiliyor.

Zaten denedim dostum kafayı yiyeceğim artık ya videoyu izledin değil mi? Tekrar kontrol eder misin farklı bir yöntem önerir misin? Bilgisayar sadece USB'yi taktığımı algılıyor flash olarak mouse olarak klavye olarak falan hiçbir şekilde tanımıyor sadece USB diyor udisk diye geçiyor adı da.

Bir de aygıt yöneticisinde USB yığın depolama aygıtı olarak görünüyor. Flashımı gördüğüm tek yer aygıt yöneticisi oradan bir işlem yapabilir miyim sizce?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…