Windows 7 ISO'sunu fullprogramindir'den indirmek güvenilir mi?

Mr_Emir

Hectopat
Daha fazla  
Windows 7 Ultimate ISO indirmek istiyorum acaba fullprogramindir'den indirsem sorun olur mu? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oradaki ISO dosyası orijinal olmayabilir, nasıl olsa crack şeyler paylaşan bir site değil mi? Buradan indirmen çok daha güvenli.

Arkadaş Windows 7 istiyor belli ki, belki eski sistemi var ona kuracak. Daha hiçbir şeyi bilmeden şu öneriyi yapmayın artık ya.

Hocam sistem paylaşsa kesinlike 8.1 öneririm bende. Çünkü kaynak kullanımlarında çok bir fark görmedim ama 8.1 çok daha efektif.
Zaten 8.1'in kaynak kullanımı azaltılmış versiyonları falan da var sanırsam. Windows 7'yle aynı kaynağı kullanır ama daha efektif olur bence.

Hocam sistem paylaşsa kesinlike 8.1 öneririm bende. Çünkü kaynak kullanımlarında çok bir fark görmedim ama 8.1 çok daha efektif.
Zaten 8.1'in kaynak kullanımı azaltılmış versiyonları falan da var sanırsam. Windows 7'yle aynı kaynağı kullanır ama daha efektif olur bence.
Evet kaynak kullanımında fazla fark yok. Windows 8.1 daha iyi akıyor ama şayet ben tasarımı fazla beğenmiyorum.

Pentium E5700 Dual Core 3 GHz RAM 4 GB Ekran kartı AMD Radeon HD 8350 Windows 10 dayım lakin bugün sistem donup HDD'den tık diye ses geldi Windows 10 ağır gelir diye Windows 7 kurmaya karar verdim.

Ayrıca Windows 7'ye desteği olan bazı uygulamaların Windows 8.1'e desteği yok.

Pentium E5700 Dual Core 3 GHz RAM 4 GB Ekran kartı AMD Radeon HD 8350 Windows 10 dayım lakin bugün sistem donup HDD'den tık diye ses geldi Windows 10 ağır gelir diye Windows 7 kurmaya karar verdim.
Windows 7 kurun hocam, fazla zorlamayın sistemi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı