Windows 7 KERNEL MODE EXCEPTION NOT HANDLED

Abi dediklerini yapıyorum merak etme sadece ilk aldığım mavi ekran hatasında blue screen wieveri açtım onda daha az hata çıkmıştı. 2.kez tekrar mavi ekran hatası aldım blue screen vieweri açtım ve hataların daha fazla olduğunu gördüm. Onun için 2.dump dosyasını sana attım belki extra bişeyler çıkar diye.

Abi bu arada bios güncellemesi için verdiğin linki indirdim, ancak zip'in içinden .rom olarak çıktı bunu hangi programla çalıştırabilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi bilen biri kime yaptırayım? Mahallemizdeki herkes normal kullanıcı, bilgisayardan anlamıyorlar.

Abi bilen biri kime yaptırayım mahallemizdeki herkez normal kullanıcı bilgisayardan anlamıyorlar.
Recep abimizin bios güncelleme videosundan bios'u nasıl güncelleyeceğimi de öğrendim. Sorun kalmadı bir sorun kalırsa tekrar size yazacağım, uğraştığınız kafa yorduğunuz için teşekkür ederim.

Abi verdiğin .rom uzantılı dosyayı belleğe attım, bios kısmından da çalıştırmaya çalıştım ama olmadı. Nasıl güncelleyeceğim bir anlatır mısın acaba ?

1337876326_fgrr.jpg

Resimde görülene tıklayacaksın, next diyeceksin.

2yxj6o9.jpg

Buradan görüldüğü gibi rom'u seçeceksin ve açacaksın.

Asus_221500104.jpg

Flash'a basacaksın işlem bitince kapanacak bios'a gireceksin optimize veya optimal default yazana tıklayıp save and exit yapacaksın.

Abi ekran kartını güncelledim, bilgisayarımda huawei ile ilgili zaten birşey yok. LG ile ilgili de birşey yok, VIA ses kartını güncelleyemiyorum, BIOS'u dediğin gibi güncelledim. BIOS'tan default yaptım, neden aynı hata devam ediyor anlamadım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı