Windows 7 Key nereden alınır?

231981

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar biraz garip gelebilir ama Windows 7 Ultimate sürümü için Key satın almak istiyorum. Windows 10 işletim sistemin de sistemim iyi çalışmıyor ve bazı program ve sürücüleri kuramıyorum 1-2 donanımın ise yazılımı Windows 10 ile çalışmıyor Windows 7'de sorunsuz çalışıyorlar ama. Güvenilir bir site var mı korsan olarak kullanmak istemiyorum işletim sistemini.

Maalesef Microsoft 2013 yılında Windows 7 satışlarını durdurmuştu. O yüzden Ultimate sürümünün lisansını bulabileceğinizi hiç sanmıyorum.

Yazılımbudur'da hala daha satılıyor galiba.
Windows 10 işletim sistemin de sistemim iyi çalışmıyor ve bazı program ve sürücüleri kuramıyorum 1-2 donanımın ise yazılımı Windows 10 ile çalışmıyor Windows 7'de sorunsuz çalışıyorlar ama.
Sorununuzu bir türlü çözememiştik. Şimdi hatırladım.

Yazılımbudur'da hala daha satılıyor galiba.

Sorununuzu bir türlü çözememiştik. Şimdi hatırladım.

Ultimate lazım hocam.

Ultimate lazım hocam.
Ben sadece sitelerinde hala daha Windows 7 ürün anahtarlarını sattıklarını belirtmek için paylaşmıştım. Ürün yorumlarına da göz atabilirsiniz.

Ben sadece sitelerinde hala daha Windows 7 ürün anahtarlarını sattıklarını belirtmek için paylaşmıştım.

39.00₺ vermem buna hocam :) yazılım Windows 10'da çalışsa Windows 10 Pro Key'i alır geçerim de çalışmıyor onda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı