Windows 7 keyi ile windows 10 rezerve

InMyHell

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Ben windows 10'a geçtim fakat lisanssız. Benim bilgisayar'ın üzerinde bir tane windows 7 key yazılı. Ben bu keyi kullanarak windows 10'u lisanslı yapabilir miyim?

Not:Windows kurtarma diskim de var.

Kasanın sağ tarafında bir lisans anahtarı var. Windows 7 home premium için sanırsam. @Silinen üye windows 7'ye dönmeden yapabilme gibi bir durum varmı? Çünkü artık canım çıktı. 2 gün önce windows 8.1, dün de windows 10 yükledim. Ne kadar uzun süren bir iş yav.

Bu yeni sürücüyü yüklemedim. Performans konusunda daha DirectX 12 destekleyen oyun çıkmadı. Oyüzden performans konusunda pek fazla bir şey diyemeyeceğim.

Kasanın sağ tarafında bir lisans anahtarı var. Windows 7 home premium için sanırsam. @Silinen üye windows 7'ye dönmeden yapabilme gibi bir durum varmı? Çünkü artık canım çıktı. 2 gün önce windows 8.1, dün de windows 10 yükledim. Ne kadar uzun süren bir iş yav.
@Silinen üye doğru söylüyor. Lisanslı Windows 10 için öncelikle lisanslı bir Windows 7 kurulumunuzu yapın, ardından yükseltme ile Windows 10'unuz orjinal olacaktır. Hatta bir defa yükselttikten sonra temiz kurulumun ardından Sosyal'deki ürün anahtarlarıyla Windows'u etkinleştiren kullanıcılar var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00