Windows 7 Key'ini Windows 10 için kullanmak

Olmadı öyle yapacağım başka çare yok. İnternetteki 15-20 liralık Key’ler işimi görmez herhalde.

Nasıl yapılıyormuş?
Normal yükseltme yaparak oldu bende Microsoft hesabımla girdim tekrar formatta attım lisans hala aktifti.(Microsoft hesabıyla bir bağlantısı var mı bilgim yok.)

İnternetteki 15-20 liralık anahtarlar, güvenilir yerlerden alındığı takdirde işe yarıyor. Windows 10'u da zaten kimse 1300 TL vererek kullanmıyor.
Normal yükseltme yaparak oldu bende Microsoft hesabımla girdim tekrar formatta attım lisans hala aktifti.(Microsoft hesabıyla bir bağlantısı var mı bilgim yok.)
Şimdi IT kuzenimle konuştum. O daha geçen Windows 7 Keyi ile format attı bir arkadaşa olmuştu. Belki bir iki ince detayı vardır bilemiyorum ama bana Keyleri de o verdi. Eğer bir şekilde oluyorsa bu konu üzerinden anlatacağım. Çok teşekkürler cevaplarınız için :)

Yok hocam ben Windows 7’den Windows 10’a yükseltme yaparsanız size yeni lisans veriyor demiştim.

Arkadaş Windows 7 Key'i sorunca bir an Windows 7 kullanıyor da Windows 10'a geçince aynı Key'i kullanabilir miyim diye sordu anladım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı