Windows 7 Kilit Ekranı Kaldırma

Jugger1910

Kilopat
Arkadaşlar iyi forumlar, Windows 7 kilit ekranını nasıl kaldırabilirim? Auto Power & Shut Down programını kullanıyorum gece yatarken programı kurup PC'yi hazırda beklet diyerek kapatıyorum sabah saati gelince PC açılıyor, Windows sürdürülüyor diyor masaüstü açılmadan kilit ekranı geliyor, kullanıcı resmine tıklayınca masaüstü geliyor, bu kısmı silme kaldırma işlemini nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Kayıt defterini açın.
  2. HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System konumuna girin.
  3. Sağ tıklayıp yeni DWORD girdisi oluşturun. İsmini ise DisableLockWorkstation olarak belirleyin.
  4. Çift tıklayıp değerini 1 olarak belirtleyin ve sistemi yeniden başlatın.
Kaynak: https://www.pntbrother.com/remove-lock-screen-on-windows-7-by-registry/

Bu işlemi deneyin işinize yarar büyük ihtimalle.

Windows + R tuşlarına aynı anda basın. Çıkan yere şunu yazın; control userpasswords2
Daha sonra aşağıdaki fotoda işaretlediğim yerdeki tik işaretini kaldırın.
1111111.PNG

Bir arkadaş daha çözüm paylaşmış. Artık hangisi daha kolayınıza gelirse.

Windows + R tuşlarına aynı anda basın. Çıkan yere şunu yazın; control userpasswords2
Daha sonra aşağıdaki fotoda işaretlediğim yerdeki tik işaretini kaldırın.
Eki Görüntüle 309764
Bir arkadaş daha çözüm paylaşmış. Artık hangisi daha kolayınıza gelirse.
Denedim bunu olmuyor
  1. Kayıt defterini açın.
  2. HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System konumuna girin.
  3. Sağ tıklayıp yeni DWORD girdisi oluşturun. İsmini ise DisableLockWorkstation olarak belirleyin.
  4. Çift tıklayıp değerini 1 olarak belirtleyin ve sistemi yeniden başlatın.
Kaynak: https://www.pntbrother.com/remove-lock-screen-on-windows-7-by-registry/

Bu işlemi deneyin işinize yarar büyük ihtimalle.
Policies'de System dosyası yok kardeşim

Şunu deneyin:
  1. Başlata gpedit.msc yazın ve programı çalıştırın.
  2. Computer Configuration - Administrative Template - Control Panel - Personalization yolunu izleyin.
  3. Do not display the lock screen adlı öğeyi listeden seçip çift tıklayarak etkin konuma getirin.
Kaynak: to remove the lock screen password
Kardeşim ilk mesajında belirttiğin işlemi yaptım oldu ama dediğim gibi System Dosyası yoktu oluşturdum sorunum halloldu teşekkür ederim ilgin için. + Bu son yazdığın yöntem Windows 8 yada Windows 10 için :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı