Windows 7 kullanan İnternet Cafe bilgisayarlarına Faceit kurulur mu?

Azatbulut21

Hectopat
Evimde PC olmadığı için internet Cafe'ye gidiyorum. Oynadığım oyun CS GO ama Faceit girmek istiyorum. Anti cheat istiyor ve bunun için bilgisayarı yeniden başlatmak gerekiyor. Sorun şu ki bilgisayar yeniden başladığı zaman sıfırlanıyor. Yani belli başlı oyunları kurmuşlar resetleyince hep onlar kalıyor. Deepfreeze deniliyor galiba. İnternet Cafe sahibi deepfreeze açarak Faceit yükliyebilir. Yükleme sırasında anti chat hata verir mi? Cafe'nin PC sürümleri Win 7, Update hatası vermez mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Evimde PC olmadığı için internet Cafe'ye gidiyorum. Oynadığım oyun CS GO ama Faceit girmek istiyorum. Anti cheat istiyor ve bunun için bilgisayarı yeniden başlatmak gerekiyor. Sorun şu ki bilgisayar yeniden başladığı zaman sıfırlanıyor. Yani belli başlı oyunları kurmuşlar resetleyince hep onlar kalıyor. Deepfreeze deniliyor galiba. İnternet Cafe sahibi deepfreeze açarak Faceit yükliyebilir. Yükleme sırasında anti chat hata verir mi? Cafe'nin PC sürümleri Win 7, Update hatası vermez mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bunu kafeciye sorman lazım. İnan bana o deepfreeze olmasa uygunsuz arşivlerle dolar o bilgisayarlar.

Cs:Go oynamadığım için merak ediyorum normal rekabetçi niye atılmıyor faceit diye bir şey var.

Windows 7'de FACEIT Anti-Cheat açılıyor fakat açılması için en yeni Windows güvenlik güncelleştirmesi lazım. Eğer bilgisayarda güvenlik güncelleştirmesi yapıldıysa Anti-Cheat kullanılabilir (Anti-Cheat'i açınca "Win7 desteklemiyor" gibi bir chatbox çıkabilir, onu kapatınca yine de kullanılabiliyor program kapanmıyor. Ayrıca FACEIT Client indirmenize gerek yok, internetten FACEIT'in sitesi açık kalıp alttan da FACEIT Anti-Cheat aktif bir şekilde açık kalınca oynanabiliyor, illa FACEIT Client indirmek zorunda değilsiniz, Anti-Cheat olsun yeter).

Bu güncelleştirmeyi yapmak için bilgisayarın arama kısmına Windows Update yazın ve girdikten sonra güncelleştirmeleri denetleme butonuna basın. Eğer 10-15 dakika bekledikten sonra hala "Güncelleştirmeler Denetleniyor"da kalıyorsa bu videodaki adımların izlenmesi gerek.

Son olarak, güncelleme olayında maalesef bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Eğer internet kafenin sahibini bu durumu yapmaya ikna edebilirsen FACEIT'ten oynayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı