Çözüm Windows 7 Kurma Sorunu - The selected disk is of the GPT partition style

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hanxhanx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Halihazırda UEFI destekli Widnows 8.1 64 bit kullanıyorum. Bu işletim sistemi SSD üzerinde çalışıyor.

Fakat 32 Bit Windows 7' ikincil işletim sistemi olarak kurmam gerekiyor. Kullanmakta olduğum bazı programların Windows 8 ve 64 bit desteği malesef yok.

Bilgisayarda 1 TB HDD var. Windows 7'yi oraya kuracağım. Şuanda 600,231,100 gb olarak 3 bölüm var. 100 GB olan bölümü bunun için ayırdım.

Kurulum için Biostan öncelikle UEFI ayarlarını kapatıyorum yani normal hale getiriyorum ve flash bellekten çalıştırıyorum. Windows 7 kurulum ekranı geliyor herşey iyi güzel fakat kurulum için sürücüseçme aşamasında hiçbir sürücüyü seçemiyorum, Ekte belirttiğim gibi bir hata ile karşılaşıyorum bunun sebebi ne olabilir? Yani mecbur bu şekilde kullanmam gerekecek.

DSC_0637 [1024x768].JPG

DSC_0638 [1024x768].JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı