Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım artık yavaşladığı için format atmaya karar verdim. Windows 7 yüklemeyi düşünüyorum. Yüklemeyi biliyorum ama şu kısımda takılıyorum. Windows'u nereye yükleyeceğimizi. Şu anda bilgisayarımın C diski 97GB. Format sırasında 97 GB'lık alanı silip biçimlendirip tekrar 97 GB'lık alan mı açacağım? Kusura bakmayın uzun bir soru oldu ama.
bence windows 10 kurmanı tavsiye ederim ve disklerin hepsini silip iki eşit parçaya böle bilirsin. Ben C diskini biraz daha az tutup D diskinin boyutunu artırdım. Nedeni ise oyunlarımın hepsi D diskinde. Eğer harici bir HDD var ise ona resim video falan atıp daha temiz bir sisteme sahip olabilirsin
Peki USB ' den boot ederken Error Loading Operating System diyor araştırdım Fast Boot diye bir ayar varmış Asus anakartta bunu nasıl yapıyoruz resim atabilir misiniz ?