Windows 7 Kurma

quantom

Kilopat
Katılım
10 Ağustos 2014
Mesajlar
207
Makaleler
2
Yer
Türkiye
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım artık yavaşladığı için format atmaya karar verdim. Windows 7 yüklemeyi düşünüyorum. Yüklemeyi biliyorum ama şu kısımda takılıyorum. Windows'u nereye yükleyeceğimizi. Şu anda bilgisayarımın C diski 97GB. Format sırasında 97 GB'lık alanı silip biçimlendirip tekrar 97 GB'lık alan mı açacağım? Kusura bakmayın uzun bir soru oldu ama.

ss.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
bence windows 10 kurmanı tavsiye ederim ve disklerin hepsini silip iki eşit parçaya böle bilirsin. Ben C diskini biraz daha az tutup D diskinin boyutunu artırdım. Nedeni ise oyunlarımın hepsi D diskinde. Eğer harici bir HDD var ise ona resim video falan atıp daha temiz bir sisteme sahip olabilirsin :)
 
Peki USB ' den boot ederken Error Loading Operating System diyor araştırdım Fast Boot diye bir ayar varmış Asus anakartta bunu nasıl yapıyoruz resim atabilir misiniz ?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı