Windows 7 kurmak için link önerisi

machnerwin

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Windows 10 kullanıyorum. Eski bir sisteme sahibim, arkadaşlarım Windows 7 kullan diyor. Ben de bir geçeyim dedim forumdaki bir arkadaş bir link paylaşmış 64 Bit Ultimate sürümü indirdim kurdum sisteme. Allah'ım o nedir ya hayatımda öyle yavaş çalışan bir sistem görmedim. Kaynak izleyicisini açtım 4 GB RAM'in 3.96 GB'ini kullanıyor, Windows Update'yi devre dışı bıraktım ve kısmen bir rahatlama oldu. 700 MB'a kadar inmişti 2 çekirdekli bir işlemciye sahibim 2.70GHz frekansta Windows 10 için uygun bir sistem fakat arkadaşımın PC'sini Windows 7'de kullandım o kadar hızlıydı ki anlatamam bende Windows 7 kurmak istiyorum bana bir link verir misiniz Microsoft'un Windows 7'ye desteği kestiğini biliyorum ama bir Windows 7 kullanmak istiyorum hayatımda hiç kullanmadım Windows XP'den direk Windows 10'a geçtiğim için.

Windows 10 kullanıyorum. Eski bir sisteme sahibim, arkadaşlarım Windows 7 kullan diyor. Ben de bir geçeyim dedim forumdaki bir arkadaş bir link paylaşmış 64 Bit Ultimate sürümü indirdim kurdum sisteme. Allah'ım o nedir ya hayatımda öyle yavaş çalışan bir sistem görmedim. Kaynak izleyicisini açtım 4 GB RAM'in 3.96 GB'ini kullanıyor, Windows Update'yi devre dışı bıraktım ve kısmen bir rahatlama oldu. 700 MB'a kadar inmişti 2 çekirdekli bir işlemciye sahibim 2.70GHz frekansta Windows 10 için uygun bir sistem fakat arkadaşımın PC'sini Windows 7'de kullandım o kadar hızlıydı ki anlatamam bende Windows 7 kurmak istiyorum bana bir link verir misiniz Microsoft'un Windows 7'ye desteği kestiğini biliyorum ama bir Windows 7 kullanmak istiyorum hayatımda hiç kullanmadım Windows XP'den direk Windows 10'a geçtiğim için.

Windows'un Windows 7'ye desteği bitti ya da Windows 8 indir sana önerim bence kurma eğer kurmak istiyorsan Microsoft resmi sitesinden indir ya da bilgisayarın ana sürümü Windows 7 ise şu yolu takip et.
Denetim masası>sistem ve güvenlik>yedekleme ve geri yükleme Windows 7.
Umarım yardımcı olabilmişimdir iyi sosyeller.

Arkadaşlar siz bana sadece Windows 7 linki biliyorsanız verin ben hayatımda hiç Windows 7 kullanmadığım için Windows 7 kullanmak istiyorum tamamen zevk meselesi.

Bilgisayarıma 10 kurdum ama inanılmaz bir şekilde yavaşladı bir sekmeyi neredeyse 3 5 dakikada açıyor. 7 kurmak istiyorum ama kurabileceğim bir link bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mıdır acaba?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı