12 yaşımda çocuğum sadece Windows yükselttim hiç Windows kurmadım. W7 döneceğimde sizce bir sorun olmadan kurabilir miyim yoksa kurmayim mi? W8.1 kulllanıyorum pek sevmedim çünkü.
Kurarsın:12 yaşımda çocuğum sadece Windows yükselttim hiç Windows kurmadım. W7 döneceğimde sizce bir sorun olmadan kurabilir miyim yoksa kurmayim mi? W8.1 kulllanıyorum pek sevmedim çünkü.
12 yaşımda çocuğum sadece Windows yükselttim hiç Windows kurmadım. W7 döneceğimde sizce bir sorun olmadan kurabilir miyim yoksa kurmayim mi? W8.1 kulllanıyorum pek sevmedim çünkü.
Windows 7'nni güvenlik desteği bittiği için 12 yaşında virüs yeme ihtimalin yüksek. Oyun hesapların açlınırsa köşede ağlarken görebiliriz seni.
Zaten yeni sistemlere 7 kuramazsın. Kurulum ekranında disk gözükmeyebilir.
Driverleri el ile yüklemen gerek. Bilmiyorsan bulaşma.
Driver packdan yüklerim bence çoğu driveri.
Windows 7'nni güvenlik desteği bittiği için 12 yaşında virüs yeme ihtimalin yüksek. Oyun hesapların açlınırsa köşede ağlarken görebiliriz seni.
Zaten yeni sistemlere 7 kuramazsın. Kurulum ekranında disk gözükmeyebilir.
Windows 8.1 kurman güvenlik açısından Windows 7'den daha iyi bir seçenek gibi duruyor. Windows 8.1 yüklemelisin bence.
Driver kurma programları eski veya virüslü olabiliyor. Şimdiden virüsü yedin bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.