Windows 7 kurulum ekranında fareyi ve klavyeyi algılamıyor

Choso

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16gb
Ekran kartı
gt 1030
Anakart
Msi B560M pro
İşlemci
i5-10400F
Yeni PC'ye Windows 7 kurarken ilk kurulum ekranına gelince fareyi ve klavyeyi algılamıyor. Bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?

İlk kurulum derken Windows dosyalarınızı doğruluyor falan var 3-4 madde alt alta o kısım ise yeniden başlatıp tekrar kurun biraz uzun sürebilir ama düzelicektir aynı sorun bende de vardı.

Önerim bu sisteme Windows 10 temiz kurulum.

Hocam Windows 10 kurun daha iyi performanslı çalışır Windows 7 piyasada sahtesi hariç bulamazsınız.

Bu sisteme Windows 7 kuracağınıza Linux XFCE kurun. (Linux desteklemiyorum ama o bile daha mantıklı) Windows 10'a geçin hocam. Konuya dönersek: Kurulum ekranında USB kablosunu çıkarıp aynı ya da farklı bir porta takmayı deneyin.

Konu hakkında yazılan tek mesaj bu olacak galiba. :D
USB 3.0 veya 3.1 girişlerine bağladıysanız çalışmaz. USB 2.0'a bağlayınca çalışacaktır.
Neden Windows 7 kurmaya çalışıyorsunuz?
Bu sisteme Windows 7 ?
Çok doğru 16 GB RAM ile Windows 7
En iyi performans için Windows 10 kurunuz.
Bu sisteme Windows 7 kuracağınıza Linux XFCE kurun. (Linux desteklemiyorum ama o bile daha mantıklı) Windows 10'a geçin hocam.
Arkadaşlar belki de adamda Windows 10 kurulum diski yok ve PC'yi yeni aldı. W7'den format diski oluşturup W10 kuracaktır belki. Şahsen ben öyle yapmıştım. Yani mesaj yazmadan önce tüm ihtimalleri düşünün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı