Windows 7 kurulum sonrası bilgisayar yavaşladı

Ceenare

Hectopat
Daha fazla  
Ben bilgisayarımı aldığımda Win7'ydi ancak ben 2-3 yıl sonra Win10 Pro yaptım kasmadı daha hızlı oldu ancak bu 1-2 ay bellek CPU falan %100 oluyordu mavi ekran veriyordu ve ben yine Win 10 Pro kuruyordum. Şimdide Win 7 kurdum sadece Winrar ve ürün etkinleştirme programı indirdim. Bir de Driver Booster'la güncelleme yaptım bilgisayar Win 10 iken yeniden kurdum o zaman 2 diskim vardı 1 ini gömüyor şu an C 450 GB D 500 falandı çözünürlük 1920 yok pencereleri hareket ettirirken çok yavaş. Sadece bilgisayarımda Zula oyunu ve Skype uygulamasını kullanacağım önerin hangi program lazım.

Win 7.
Intel Pentium 2 çekirdek 3.00 GHz.
4 GB Hyper X RAM.
GT 630 ekran kartı 2 GB.
ASUS 21.5 inç monitör.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz kurulum ile tekrar Windows'u kurun. Driver Booster gibi sürücü güncelleyici program önermiyoruz. Kasması çok normal.

-Driver Identifier ile donanım kimliği bulup sürücülerinizi kurabilirsiniz.
-Aygıt yöneticisi ile sürücülerinizi kurabilirsiniz.
-Daha yeni işletim sistemi olan Windows 10'a geçip sadece ekran kartını güncelleyebilirsiniz.
-Temel Sistem bakım yönergelerini uygulayabilirsiniz.
-Windows 7 eğer orijinal anahtarı koysa direkt 10'da Insider sürüme geçin. Varsa ürün anahtarı ile etkinleştirin.
-Monitörünüz büyük, oyunlarda zorlanması normal. Çözünürlüğü ya da grafiği düşürürseniz daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.
Eğer hala kasma sorunu olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Reis Dediklerini Yaptım Da Benim Disk ne Olcak Ya Diğer Disk Yok Disk Yönetiminde Baktım Yok Şuan 550 Gb M Var Normalde c 550 Diğeri de 400 Falandı yinede Çok Sağol

1567143042015.png

Şuan Diğer PC'de Win 10 İniyor İso
Bu Arada Yaklaşık 5-6 Yıldır Temizlemedim Bilgisayarı Hiç o Bi Sorun Olurmu ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı