Windows 7 Kurulum USB'si Boot Etmiyor

raynaudd

Decapat
MSI B450M bazooka anakartı kullanıyorum. Windows 10 kullanıyorum, flash belleğime Windows 7 Home Premium yazdırdım. Bilgisayar açılırken F11'e girdiğimde UEFI flash diski seçiyorum fakat hemen geri atıyor hiçbir şey olmuyor. BIOS'tan flash mode'a girmeye calıstıgımda da içeriğini gösteriyor. Nasıl format atabileceğimi anlatabilri misiniz ya da kaynak varsa atsanız da olur benim bulup denediğim kaynaklardan sonuç alamadım.

20190910_194054.jpg
20190910_194104_HDR.jpg
20190910_194205.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
O anakartın bulunduğu sisteme güncel olan bir işletim sistemi daha iyi olacaktır.

Windows 7 yi UEFİ olarak mı yazdırdın ? eğer uefi olarak yazdırmadıysan UIEfi sandisk değil başında UEFI olmayan sandiski seç.

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. O sisteme Windows 7 kurulmaz.
  2. UEFI, FAT32 destekler. NTFS desteklemez. USB'nize FAT32 olarak yazdırın diyeceğim ama Windows 7'yi direkt FAT32 olarak yazdıramazsınız.
  3. Windows 7'yi UEFI olarak kurmanız hiçbir yarar sağlamayacaktır. Bir hiç. Sadece 3 TB üstü diskleri işleyebilmenizi sağlayacaktır.
  4. Bence değmez ama o kadar zahmete katlanmak istiyorsanız bu yazıyı incelemenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı