Windows 7 kurulumu hatası

ARI

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bal Kovanı
Daha fazla  
Merhaba,
Windows XP kurulu olan eski bir laptopuma USB ile Windows 7 kurmak istediğim de Boot ekranında bir tuşa basın diyor ve ardından basıyorum herhangi bir kurulum ekranı gelmeden 5 saniye sonra bilgisayar tekrar reset atıyor.
Yardımcı olur musunuz?
Not: Rufus programı ile her şey olması gerektiği gibi yazdırdım.
Kullandığım USB 3.0 destekli.
Bilgisayar çok eski.
504 MB RAM 40 GB HDD sahip.
Yardım edecek biri yok mu?

Son düzenleme:
Yazdırma sırasında problem oluyor olabilir. Ek olarak MBR olarak yazdırmayı deneyip tekrar deneyin.
Bilgisayarımda autorun.inf virüsü var.
Bu illet her defasında USB'ye bulaşıyor ve sanırım bu yüzden boot ekranında takılıyor.
Ben bundan şüpheleniyorum.
Fikriniz nedir? Kafayı yemek üzereyim.

1-)Flash belleği laptopun farklı usb portlarına takarak deneyin.
2-)Başka bir usb flash bellek deneyin.
3-)CD rom üzerinden format atmayı deneyin.
-Benim sorunumu bu (1) çözmüştü

1-)flash belleği laptopun farklı USB portlarına takarak deneyin.
2-)başka bir USB flash bellek deneyin.
3-)CD ROM üzerinden format atmayı deneyin.
-Benim sorunumu bu (1) çözmüştü.

Cevabın için teşekkürler ama sorun şu ki bahsettiğin şeylerin şu an da alakası yok benim sorunla.
Asıl mesele şu ki format USB'sine autorun. İnf virüsü sürekli bulaşıyor ve dolayısıyla USB dosya içeriğine ulaşamıyor PC.
Yine dolayısıyla bootmgr eksik hatası veriyor.

Cevabın için teşekkürler ama sorun şu ki bahsettiğin şeylerin şu an da alakası yok benim sorunla.
Asıl mesele şu ki format USB'sine autorun. İnf virüsü sürekli bulaşıyor ve dolayısıyla USB dosya içeriğine ulaşamıyor PC.
Yine dolayısıyla bootmgr eksik hatası veriyor.

Yanlış anlamadıysam PC üzerindeki bir virüs Windows yükleme aygıtına zarar veriyor. BIOS pilini sök-tak yapar mısın?

Merhaba,
Windows XP kurulu olan eski bir laptopuma USB ile Windows 7 kurmak istediğim de Boot ekranında bir tuşa basın diyor ve ardından basıyorum herhangi bir kurulum ekranı gelmeden 5 saniye sonra bilgisayar tekrar reset atıyor.
Yardımcı olur musunuz?
Not: Rufus programı ile her şey olması gerektiği gibi yazdırdım.
Kullandığım USB 3.0 destekli.
Bilgisayar çok eski.
504 MB RAM 40 GB HDD sahip.
Yardım edecek biri yok mu?
sanırım ram yetmiyor çünkü vista bile 512 mb ram istiyor (en iyisi sen vistaya geçmeyi dene)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı