Windows 7 Kurulumunda Fare ve Klavyenin Çalışmaması

Hendings

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
BIOS'ta USB olan klavye ve faremi kullanabilmeme rağmen Windows yüklemesi esnasında kullanıcı adı yazılan kısıma geldiğimde klavye ve fare çalışmıyor.
Ekran görüntüsü:

IMG-20171007-WA0001.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kurmanızı tavsiye ederim. Ayrıca imajın orjinal olduğundan emin ol. Veya standart kurulum uygulama. Kurulum aşamalarını modifiye ederek o menülerin ön tanımlı geçmesini sağla. Tabi bu son dediğim bayağı zor bir iş. DISM kullanımını, komutlarını, modifikasyon sağlıklılığını bilmeniz gerekiyor.

USB aygıt sürücüleriniz henüz yüklenmemiş olduğu için çalışmaz.
Windows kurulum ekranında SÜRÜCÜ YÜKLEME seçeneklerine tıklatarak klavye ve mouse aygıtınızın sürücülerini yükleyiniz. Ayrıca USB HOST kontroller aygıtının da yüklenmesi gerekebilir.

Windows 10 alışık değilim diye kurmadım. Sonra Windows 10 kurmaya karar verdim. Bu arada sorun iğne uçlu olmadığı içinmiş. Hepinize teşekkürker.:)

@Mr_YAMYAM , ne yazık ki tamamı öyle değil. Mesela benim eski HP dizüstüm.
Gurban, mesajlarının içeriğinde sistemini de belirtmiş olsaydın, meseleyi daha iyi anlar, daha çabuk yardımcı olabilirdik.
Eski sistemlerde USB HID aygıtları BIOS tarafından tanılanmamış olmaktadırlar. Direk tanılanabilen aygıtlar...
PS/2 Mouse ve klavye.
IDE, SCSI bağdaştırıcıları.
Bende de var eski bir HP. Format'ım geldiğinde direk eski bir FARE bağlıyorum. Format bitiminde sürücüler yüklenildiği için USB FARE'yi zaten tanıyorlar :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı