Windows 7 kurulumunda klavye ve fare çalışmıyor

Biride çıkıp usb 3 driverları olan adam gibi win7 iso vermemiş: Windows 7 Fully Loaded.iso
adamsın kardesim be laptopu sokmekle ugrascaktım daha sagoll

deneyecegim

1706640118821.png
arkadaşlar biraz fazlamı yavaş
Biride çıkıp usb 3 driverları olan adam gibi win7 iso vermemiş: Windows 7 Fully Loaded.iso

Son düzenleme:
@521156 Windows 7ye geçecek ve ekran kartını kuramayacak bende öyle olmuştu ayrıca SSD varsa disk birleştirme kapatın diski elinize alırsınız benim kullandığım ISO eski idi ve driveri kuramadım böylece 7 maceram başlamadan bitti.😔👍

Son düzenleme:
@521156 Windows 7ye geçecek ve ekran kartını kuramayacak bende öyle olmuştu ayrıca SSD varsa disk birleştirme kapatın diski elinize alırsınız benim kullandığım ISO eski idi ve driveri kuramadım böylece 7 maceram başlamadan bitti.😔👍
İmzanızdaki sistemi kullanıyorsanız GTX 960 Win7'yi ve hatta WinXP'yi bile destekliyor.
1706685285973.png

Windows 7 kurulumunda klavye ve farem calısmıyor ve kurulum yapamıyorum. Bilgisayarım: Intel i5-8500 CPU, Intel UHD Graphics 630 GPU, 8 GB RAM
Windows 7'ye geçmeyi başarırsanız ekran kartınız için gereken driveri buraya bırakıyorum sonra aramak zorunda kalmazsınız: https://www.mediafire.com/file/ygq8e3z3u6hil70/Intel_UHD_630_Driver_for_Win7.zip

Yukarıda attığım driver'ın alternatif versiyonlarını buradan bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
İmzanızdaki sistemi kullanıyorsanız GTX 960 Windows 7'yi ve hatta Windows XP'yi bile destekliyor.Eki Görüntüle 2102825

Windows 7'ye geçmeyi başarırsanız ekran kartınız için gereken driveri buraya bırakıyorum sonra aramak zorunda kalmazsınız: https://www.mediafire.com/file/ygq8e3z3u6hil70/Intel_UHD_630_Driver_for_Win7.zip

Yukarıda attığım driver olurda çalışmaz ise buradan daha farklı versiyonlarını bulabilirsiniz.

Evet destekliyor ama DirectX 12 isteyen bir oyun oynuyorum ben o yüzden geçemem Windows 7'ye desteklemesi çalışacağı anlamına gelmiyor bu arada.

@521156 Ben ne yazmışım oraya çalışmayabilir bunları yaşadım daha önce ayrıca hiçbir zaman tam bir uefi desteğine sahip olamayacak directx 12 oyunlarını açmayacak o elimizi kolumuzu bağlıyor işte yazılım desteği desen o da yerlerde yakında internet siteleri de açılmayacak. Windows 10 bile yeni bilgisayarlarda doğru düzgün çalışmıyor artık

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı