Windows 7 logodan sonra siyah ekran

T Eyup

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar laptopumda Windows 7 Home Premium işletim sistemi bulunmaktadır.

Laptopumdaki sorun ise bilgisayarı açtıktan sonra windows logosundan hemen sonra siyah ekran ve sadece mouse simgesi gözükmesi.
Laptopu açmak için baya bi uğraştım en sonunda Onarma yapmayı denedim 2 saate yakın onarma yaptı ama herhangi bir sonuç çıkmadı.

Mutlaka bu hatayla karşılaşan bir arkadaş vardır.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Bu sorun benim başıma şöyle geldi. Dediğiniz gibi windows logosundan sonra siyah ekran geliyordu. Benim sorun harddiskteydi. Sizin sorunda büyük ihtimal harddiskte.

Boot ediliyodur çünkü windows logosu çıkıyor windows 7 logosu çıkmsaı windows 7 nin açılış dosyalarının yükleniyor olması demektir :)
Adımlar bana aittir .
1. Adım : Bilgisayarınız onarma yapıyor diyorsunuz . Ozaman sorun yok ama 2 saate yakın biraz fazla . Linux live cd ile bilgisayarınızı açın bakalım açılacakmı ?
2. Adım : Windows dosyaları hasar görmüş olabilir . Windows 7 ultimate yada driverleriniz uyumluysa windows 8.1 single languae yükleyebilirsiniz .
3. Adım Bilgisayarınızı temizleyin , İçinde kir toz vs varsa temizleyin fanı kontrol edin ısısını biostan bakın .

SAĞOL un dediklerinizi deniyeceğim
Benim görüşüm windows da belli dosyaların silinmesi yani donanımsal değil

Biostan HDD ilk boot olarak şeçilimi acaba?

Bana boot etmiyor gibi geldi.
HDD ilk seçili olan

Donanımsal gözüküyor . Sorun neyden sonra olmaya başladı .
Sorunun nasıl olduğunu bende anlamadım.

Artık windows logosunda takılı kalıyor hiç ilerlemiyor ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı