Windows 7 mavi ekran hatası "Win32K.sys"

NamertClk

Kilopat
Daha fazla  
Sürekli başlıkta belirttiğim gibi .sys uzantılı dosyalardan mavi ekran hatası alıyorum. Driver'larım güncel ve donanım parçalarımın kendi resmi sitelerinden yüklenmiş. Sorunun sebebini bir türlü çözemedim @claus @Murat5038 Yeni klasör (2).rar

APU sistem kullanıyorum Murat Bey.

O zaman çipset veya CPU kaynaklı sorun olabilir. İmzamdan Aida64 sonucunu bir paylaşın bakalım. Benchmark testi yapın Aida64 ile ilk CPU sonra GPU için yapın.
Burada Farklı CPU ve FPU testleri var hangilerinin lazım olduğunu söyleyebilir misiniz?

CPU, FPU, CACHE seçip yapın sonra Memory ve GPU yapın. Hangisinde aklınızda tutun.
Murat Bey hangisini yapacağım birden fazla test var sizi de yoruyorum kusura bakmayın.

CPU testinde hata veriyor.

Son düzenleme:
8 dk yapmışsın bu yeterli olmaz genelde 1 saat filan olması iyi olur.
Zamanın olunca denersin tekrar. Ancak yanlış yapmışsın yine. Ayrı ayrı yapacaksın bu şekilde hangisinde çöktü bilemezsin.
Tamamdır Murat Bey en yakın zamanda sonuçları burada paylaşacağım, ilginiz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…