Windows 7 mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 7

deniz2633

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben bilgisayarımı Windows 10'dan Windows 7'ye geri döndürmüştüm. İlk başta sıkıntı yoktu Driver Booster'dan driverlari yükledim daha sonra yeniden başlatınca sürekli PC restart atiyor ve mavi ekran veriyor. F8 yapıp güvenli moda geçtim oradan Windows 10'u tekrardan kurmayı denedim lakin setup açılmadı. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Mümkün ise başka bir bilgisayardan Windows 10 kurulum USB'si hazırla.
Bilgisayarı o USB ile boot et ve kurulum ekranında 2 seçenek çıkcak özel ve yükselt. Benim tavsiyem temiz format yani özel seçeneği.
Ve Driver Booster gibi programlar kullanmanızı tavsiye etmiyorum lakin yanlış sürücüleri yükleyebiliyor ve bunun gibi pek çok hataları olabiliyor. Mümkünse sürücülerinizi kendiniz yükleyin ama zaten Windows 10 otomatik sürücüleri yüklüyor zaten.

Driver Booster gibi uygulamaları lütfen kullanmayın bunlar sahte driverlar olabilir ekran kartınızın gibi donanımların modelini öğrenip aratın resmi siteden en güncel driver kurun belki çözülebilir.

Düzenlemedir: DDU display driver unninstaller kurarak güvenli moda girin oradan kaldırıp daha sonra en güncel sürücüyü kurun eğer güvenli mod açık değilken yaparsanız sıkıntılar çıkıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…