Akın Karadağ Hectopat Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2016 #1 Bilgisayarımı kaç senedir kullanıyorum ve böyle bir sorunla ilk kez karşılaşıyorum. Son zamanlarda çok olmaya başladığı için size danışmak istedim.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2016
Bilgisayarımı kaç senedir kullanıyorum ve böyle bir sorunla ilk kez karşılaşıyorum. Son zamanlarda çok olmaya başladığı için size danışmak istedim.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 1 Kasım 2016 #2 İlk olarak Windows 7'den kurtulun. Windows 10 64 Bit kullanın. 10 sonrası sorun devam ederse dosyaları gönderin: Minidump Dosyalarını Upload Etme Artı 0 Eksi
İlk olarak Windows 7'den kurtulun. Windows 10 64 Bit kullanın. 10 sonrası sorun devam ederse dosyaları gönderin: Minidump Dosyalarını Upload Etme
KS KS Akın Karadağ Hectopat Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2016 #3 https://drive.google.com/open?id=0B7y_Dk1XZu7zSm1sUHZ6UnA5c00 buraya yükledim bakıp sorunu çözebilirseniz çok teşekkür ederim. MF dedi: İlk olarak Windows 7'den kurtulun. Windows 10 64 Bit kullanın. 10 sonrası sorun devam ederse dosyaları gönderin: Minidump Dosyalarını Upload Etme Genişletmek için tıkla... dediğiniz gibi ekledim Minidump dosyalarını MF dedi: İlk olarak Windows 7'den kurtulun. Windows 10 64 Bit kullanın. 10 sonrası sorun devam ederse dosyaları gönderin: Minidump Dosyalarını Upload Etme Genişletmek için tıkla... lütfen yardımcı olun oyunların ve videoların ortasında birden oluyor.En kısa zamanda yardımcı olursanız sevinirim. Artı 0 Eksi
https://drive.google.com/open?id=0B7y_Dk1XZu7zSm1sUHZ6UnA5c00 buraya yükledim bakıp sorunu çözebilirseniz çok teşekkür ederim. MF dedi: İlk olarak Windows 7'den kurtulun. Windows 10 64 Bit kullanın. 10 sonrası sorun devam ederse dosyaları gönderin: Minidump Dosyalarını Upload Etme Genişletmek için tıkla... dediğiniz gibi ekledim Minidump dosyalarını MF dedi: İlk olarak Windows 7'den kurtulun. Windows 10 64 Bit kullanın. 10 sonrası sorun devam ederse dosyaları gönderin: Minidump Dosyalarını Upload Etme Genişletmek için tıkla... lütfen yardımcı olun oyunların ve videoların ortasında birden oluyor.En kısa zamanda yardımcı olursanız sevinirim.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 5 Kasım 2016 #4 Hala Win 7 kullanıyorsun. Yine de yazayım çözülmezse geçersin. Atheros ethernet sürücünü güncelle, webcam sürücünü güncelle veya kamerayı çıkart kullanma ve sürücüleri kaldır, Via ses sürücünü güncelle, Deamontools kaldır, Virtualbox kaldır, Adguard kaldır, Mcafee kaldır, VPN kaldır. Artı 0 Eksi
Hala Win 7 kullanıyorsun. Yine de yazayım çözülmezse geçersin. Atheros ethernet sürücünü güncelle, webcam sürücünü güncelle veya kamerayı çıkart kullanma ve sürücüleri kaldır, Via ses sürücünü güncelle, Deamontools kaldır, Virtualbox kaldır, Adguard kaldır, Mcafee kaldır, VPN kaldır.