Çözüldü Windows 7 Mavi Ekran Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

akanakan

Megapat
Daha fazla  
Bundan önce de mavi ekran hataları alıyordum. Sisteme format atmıştım fakat düzelmedi. Memtest ile tarama yaptım sorunlu çıktı. RAM yeni daha 0 2GB kingston 800 MHz RAM aldım fakat gene aynı mavi ekran hataları var. İşlemcinin macununu yeniledim gene bir şey değişmedi. Çok sıkıcı oldu artık bilgisayara oturmak istemiyorum durduk yere bir anda kitlenip mavi ekran veriyor lütfen yardımcı olun.

Bu da dmp dosyaları:Pictures.rar

yok mu yardımcı olucak?

Arkadaslar sorunum hala guncel anlayan biri yardim edebilir mi?

Çözüm
Donanımsal kontrol tüm parçaların yerli yerinde olması slot tipi olanları söküp yeniden takmak gibi. Kısaca genel bakım oluyor. Bunu yapmanı istemiştim yani :)
Anlayanlar var fakat herkes her zaman müsait olamıyor. Sistem hayli eski zaten. Sistemi yenilemin zamanı gelmiş.
Hamachi kaldır. Nvidia sürücünü kaldır ve güncel olanı yükle.
Deomontools kaldır. Realtek güncelle

Evet sistem eski. Ama 2 yil daha kullanmak zorundayim.Hamachi kurulu degil zaten. Diger dediklerinizi de yaptim ama sorun devam ediyor.

Sorunu nasil cozebilirim lutfen benim icin onemli kac aydir dogru duzgun kullanamiyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı