Windows 7 MEMORY_MANAGEMENT Hatası

Zaten desteği kesilmiş bir işletim sistemi kullanıyormuşsun. Boot Manager hasar görmüş anladığım kadarıyla. Bu da mavi ekrana neden olmuş. Temiz kurulum sonrası sorun yaşarsan yeni dumpları atabilirsin.

Hocam bir Ethernet ile bağlanmayı deneyin.

Ona bir çözüm yolu bulabiliriz sanırım fakat araştırmam geren biraz.
Hocam, annem izin vermiyor Ethernet'e
Zaten desteği kesilmiş bir işletim sistemi kullanıyormuşsun. Boot Manager hasar görmüş anladığım kadarıyla. Bu da mavi ekrana neden olmuş. Temiz kurulum sonrası sorun yaşarsan yeni dumpları atabilirsin.

Hocam, şu an 2 saatdir açık mavi ekran hatası almadım, sanırım sorun yazılım kaynaklıydı.

Hayır dedim ya yazılım değil direkt olarak Boot Manager hasar görmüş. Zamanım olmadığı için dumpları kontrol edememiştim. Az önce kontrol ettim ve tespit edip belirttim. /fixmbr tarzı CMD komutlarıyla da düzeltilebilecek bir hataydı anlayacağın.

Peki büyük soruyu soruyorum hocam, Windows 8.1'e gpedit nasıl ekleyeceğim? Sebebi şu antimalware'i kapatmak.

Windows'un aracını kullan. Belleğin arızalı gibi.

Sorun bellekte, değil hocam, Boot Manager'da hata vardı, format atınca çözüldü.

Peki büyük soruyu soruyorum hocam, Windows 8.1'e gpedit nasıl ekleyeceğim? Sebebi şu antimalware'i kapatmak.

Bir bilgim yok ama gerçekten bir sorum var. Hala Memtest uygulamadınız mı cidden? Sayfalarca belirtilmişti yapmanız.

Sorun bellekte, değil hocam, Boot Manager'da hata vardı, format atınca çözüldü.
Hiç sanmıyorum. Bu yüzden çözüldü olarak işaretlemeyeceğim. Bir süre daha kullan bakalım. Emin olursak çözüldü deriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…