Daha fazla
Nasıl kurdunuz Windows 8?
Nasıl kurdunuz Windows 8?
Hocam bir Ethernet ile bağlanmayı deneyin.Microsoft sitesinden kurdum hocam.
Şu anda telefonumu internet olarak kullanıyorum, hemen çözebilsek mutlu olurum
Eki Görüntüle 936394
Eki Görüntüle 936398
Hocam, annem izin vermiyor Ethernet'eHocam bir Ethernet ile bağlanmayı deneyin.
Ona bir çözüm yolu bulabiliriz sanırım fakat araştırmam geren biraz.
Zaten desteği kesilmiş bir işletim sistemi kullanıyormuşsun. Boot Manager hasar görmüş anladığım kadarıyla. Bu da mavi ekrana neden olmuş. Temiz kurulum sonrası sorun yaşarsan yeni dumpları atabilirsin.
/fixmbr
tarzı CMD komutlarıyla da düzeltilebilecek bir hataydı anlayacağın. Windows'un aracını kullan. Belleğin arızalı gibi.Sorun şu, benim USB belleğim yok, by sebepten ötürü BIOS'u güncelleyemem, ayrıca Memtest86 da bu sebepten kullanamam![]()
Hayır dedim ya yazılım değil direkt olarak Boot Manager hasar görmüş. Zamanım olmadığı için dumpları kontrol edememiştim. Az önce kontrol ettim ve tespit edip belirttim./fixmbr
tarzı CMD komutlarıyla da düzeltilebilecek bir hataydı anlayacağın.![]()
Windows'un aracını kullan. Belleğin arızalı gibi.
Peki büyük soruyu soruyorum hocam, Windows 8.1'e gpedit nasıl ekleyeceğim? Sebebi şu antimalware'i kapatmak.
Hiç sanmıyorum. Bu yüzden çözüldü olarak işaretlemeyeceğim. Bir süre daha kullan bakalım. Emin olursak çözüldü deriz.Sorun bellekte, değil hocam, Boot Manager'da hata vardı, format atınca çözüldü.
Bir bilgim yok ama gerçekten bir sorum var. Hala Memtest uygulamadınız mı cidden? Sayfalarca belirtilmişti yapmanız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.