Windows 7 MEMORY_MANAGEMENT Hatası

Hocam bir de ben bakayım dedim. Bir tanesi driver sorunu chipset driverını yükleyin, BIOS'u güncelleyin, BIOS'u resetleyin. Diğer 4 tanesi RAM hatası ve ciddi olan hatalar var bana göre RAM'lerde cidden bir sorun var. Memtest zaten bir sorun varsa ortaya çıkarır.

USB bellek olmadan yapamazsınız diye biliyorum.

Windows bellek tanılama ile deneyebilirsiniz.
1616433804414.png

1616433955670.png

Hocam bir de ben bakayım dedim. Bir tanesi driver sorunu chipset driverını yükleyin, BIOS'u güncelleyin, BIOS'u resetleyin. Diğer 4 tanesi RAM hatası ve ciddi olan hatalar var bana göre RAM'lerde cidden bir sorun var. Memtest zaten bir sorun varsa ortaya çıkarır.

Sorun şu, benim USB belleğim yok, by sebepten ötürü BIOS'u güncelleyemem, ayrıca Memtest86 da bu sebepten kullanamam :(
Windows 7 olduğu için desteklemiyor diye düşünüyorum yanlış da olabilirim. Ekran kartınız ne?

Windows 10 desteklemiyor, diye Windows 7 geçtim, onu da desteklemiyorsa, XP geçelim hocam 😂
Windows 7 olduğu için desteklemiyor diye düşünüyorum yanlış da olabilirim. Ekran kartınız ne?

ATI Radeon HD 2400 XT

Sorun şu, benim USB belleğim yok, by sebepten ötürü BIOS'u güncelleyemem, ayrıca Memtest86'da bu sebepten kullanamam :(

Windows 10 desteklemiyor, diye Windows 7 geçtim, onu da desteklemiyorsa, XP geçelim hocam 😂

Windows+r çalıştır geldikten sonra,mdsched.exe yazıp Enter'a basın. Gelen pencerede şimdi yeniden başlat ve sorunları denetleye basın. Memtest kadar kesin sonuç vermiyor olabilir ama yapılmalı. BIOS güncellemesine gelirsek anakartınızın modelini söylerseniz bulabilirim. USB'ye gerek yok.

Windows+r çalıştır geldikten sonra,mdsched.exe yazıp Enter'a basın. Gelen pencerede şimdi yeniden başlat ve sorunları denetleye basın. Memtest kadar kesin sonuç vermiyor olabilir ama yapılmalı. BIOS güncellemesine gelirsek anakartınızın modelini söylerseniz bulabilirim. USB'ye gerek yok.

ASUS p5gc-mx/1333

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı