Daha fazla
USB belleği yokmuş.Bir bilgim yok ama gerçekten bir sorum var. Hala Memtest uygulamadınız mı cidden? Sayfalarca belirtilmişti yapmanız.
Hiç sanmıyorum. Bu yüzden çözüldü olarak işaretlemeyeceğim. Bir süre daha kullan bakalım. Emin olursak çözüldü deriz.
Windows içinden de RAM testi yapabiliyorsunuz.
Windows üzerinden çalışan RAM test programı #2: TM5
Merhabalar, yeni bir bellek testi yazılımı ile karşınızdayım. 😁 Belleklere OC yapmaya meraklı olduğum için sürekli yeni yazılımlar keşfediyorum. Bana bu programı gösteren @Plyra'ya teşekkürler. Ek olarak, bellekte sorun olup olmadığına dair kesin emin olmak istiyorsanız Memtest86...www.technopat.net
Windows üzerinden çalışan RAM test programı: HCI Memtest
Merhabalar. RAM'lere OC yapmaya karar verdikten sonra Memtest86'nın uzun test sürelerinden bıktım. Bu bağlamda yeni bir yazılım arayışına girdim. Sonuç olarak bu programı buldum. 😁 Oldukça hızlı ve Windows üzerinden çalışan bu ücretsiz yazılımın kullanımı oldukça basit. Şunu da belirteyim, bu...www.technopat.net
2 GB RAM mi var?
Tamamdır. Bu test, %100 olunca bitmiyordu yanlışım yoksa. Siz %200 olunca kapatırsınız. Sonra bir de TM5 yapın. Sorun çıkmıyorsa büyük ihtimalle sıkıntı yoktur.
Windows içinden de RAM testi yapabiliyorsunuz.
Windows üzerinden çalışan RAM test programı #2: TM5
Merhabalar, yeni bir bellek testi yazılımı ile karşınızdayım. 😁 Belleklere OC yapmaya meraklı olduğum için sürekli yeni yazılımlar keşfediyorum. Bana bu programı gösteren @Plyra'ya teşekkürler. Ek olarak, bellekte sorun olup olmadığına dair kesin emin olmak istiyorsanız Memtest86...www.technopat.net
Windows üzerinden çalışan RAM test programı: HCI Memtest
Merhabalar. RAM'lere OC yapmaya karar verdikten sonra Memtest86'nın uzun test sürelerinden bıktım. Bu bağlamda yeni bir yazılım arayışına girdim. Sonuç olarak bu programı buldum. 😁 Oldukça hızlı ve Windows üzerinden çalışan bu ücretsiz yazılımın kullanımı oldukça basit. Şunu da belirteyim, bu...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.