Windows 7 mi başka bilgisayarda kullanmak ?

hsyntna

Hectopat
Katılım
27 Ocak 2015
Mesajlar
20
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
VGO
Arkadaşlar merhaba , şu anda elimde Hp Pavilion Dm1 bilgisayar var içerisinde Windows7 orjinal olarak durmakta 1 hafta içerisinde Asus X550JK alacağım. Sorum şu sonuçta elimde orjinal bir Win7 var ben bu yazılımın key ya da nasıl isimlendiriliyorsa bunu bulup asusdaki windowsu orjinal yapabilir miyim? Bir sorum daha olacak Family paketlerinden mesela satan kişiler bulabilir miyim? İkinci el tarzı =/ Son olarak da Asus incelemelerine baktığımda herkes 8.1 yükle 7 yükleme yazıyor bunun sebebi nedir ? Sorularım belki sizi güldürmüş olabilir ama şu ana kadar hiç bu konuda araştırma yapmadığım için bilgim yetersiz.

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
 
OEM lisans senin HP bilgisayarına ilişkin olduğu için başka bir bilgisayarda kullanamazsın.

Teşekkürler , peki bu family cd ler hakkında bir bilginiz var mı? Türkiye'de böyle bir paylaşım var mı yani? 1 cd 3 bilgisayara yükleme yaptığı için avrupada ortak alımlar yapılıyormuş?
 
Yeni alacağın bir cihaza Windows 7 yüklemek gereksiz olur. Driver sorunu yaşayabilirsin. Destek bitti çünkü o yüzden Windows 8.1 kullan en iyi olanı o.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı