Windows 7 mi Windows 10 mu?

lutch

Megapat
Daha fazla  
Adata 120 GB SSD siparişi verdim şu anki HDD berbat olduğu için Windows 10'da da berbat bir performans alıyordum. Sata 2 girişli olacak SSD. Windows 7 mi Windows 10 mu kurmam daha iyi olur bilgisayar performansı olarak?

RAM: 4 GB 1333 Mhz
İşlemci: i3-550
Ekran Kartı: GT 730 DDR3

Son düzenleyen: Moderatör:
Adata 120 GB SSD siparişi verdim şu anki HDD berbat olduğu için Windows 10'da da berbat bir performans alıyordum. Sata 2 girişli olacak SSD. Windows 7 mi Windows 10 mu kurmam daha iyi olur bilgisayar performansı olarak?

RAM: 4 GB 1333 Mhz
İşlemci: i3-550
Ekran Kartı: GT 730 DDR3
Tam emin değilim ama 4GB RAM'a Windows 10 belki biraz ağır gelebilir. Windows 7 Home Premium bence daha iyi olacaktır. Hayırlı geceler. 😁
Aldığınız SSD'nin okuma ve yazma hızlarını merak ettim. Sata 3 mü?

Tam emin değilim ama 4GB RAM'a Windows 10 belki biraz ağır gelebilir. Windows 7 Home Premium bence daha iyi olacaktır. Hayırlı geceler. 😁
Aldığınız SSD'nin okuma ve yazma hızlarını merak ettim. Sata 3 mü?

Sata 2 kablosuyla bağlayacağım maalesef anakartım Sata 3 desteklemiyor. Birkaç güne gelecek bu gece sipariş ettim. Ben de test edeceğim bakalım Sata 2'de nasıl performans verecek :) Windows 7 Home Premium yerine Ultimate kullanmayı planlıyordum farkı ne olur ?

Sata 2 kablosuyla bağlayacağım maalesef anakartım Sata 3 desteklemiyor. Birkaç güne gelecek bu gece sipariş ettim. Ben de test edeceğim bakalım Sata 2'de nasıl performans verecek :) Windows 7 Home Premium yerine Ultimate kullanmayı planlıyordum farkı ne olur ?
Bence Ultimate kurmayın. Fazla bir fark yok diye düşünüyorum.

Bende de aynı işlemci var sadece 3GB RAM var ama kesinlikle Windows 10 kullanılmaz o bilgisayar ile, kesinlikle Windows 7 kullanmalısın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı