Windows 10'un 1507 sürümünü falan kurabilirsiniz. 4gb ram ile o sürümü kullanmıştım ve hiç sorun yaşamamıştım.Windows 10'da takılmalar yaşıyabilirim 8.1 Single Language kuracağım.
Windows 8.1 öneririm. HDD olduğu için Windows 10 kullanırken takılma ve yavaşlığı görebiliyorum ama güncel olması için kullanıyorum.
Ramdan kaynaklı sorunlarda yaşayabilirsin.Bende SSD var ama.
Windows 10'un 1507 sürümünü falan kurabilirsiniz. 4 GB RAM ile o sürümü kullanmıştım ve hiç sorun yaşamamıştım.
Ben onu da denemiştim ama Nvidia ekran kartımda sorunlara yol açmıştı. Windows 7'nin desteği kalkmamış olsa onu kullanmanızı kesinlikle tavsiye ederdim ama maalesef ki desteği kalktı. Ya 8.1 ya da 10'un ilk sürümlerini kurun, tamamen size kalmış.Kararımı Windows 8.1 Single Language verdim.
Ben onu da denemiştim ama NVIDIA ekran kartımda sorunlara yol açmıştı. Windows 7'nin desteği kalkmamış olsa onu kullanmanızı kesinlikle tavsiye ederdim ama maalesef ki desteği kalktı. Ya 8.1 ya da 10'un ilk sürümlerini kurun, tamamen size kalmış.
Sadece başımdan geçen olayı anlattım, buna benzer bir durum yaşayabilirsiniz diye. Kurmanızdan zarar gelmez. Kurduktan sonra baktınız performans kötü veya sizi tatmin etmedi o zaman başka alternatifler denersiniz.Bende harici bir ekran kartı yok.
Sisteminde SSD bulunuyor. Windows 10'un birkaç sürümünü deneyebilirsin ?Merhaba, sistemim şu şekilde.
İşlemci: Intel Core 2Duo E8400.
RAM: 3GB.
Depolama: Lexar 120GB SSD.
Bu sistem öyle duruyordu temiz bir kurulum yapıp kullanacağım hangi işletim sistemini kurmalıyım?
Windows 10'da takılmalar yaşıyabilirim 8.1 Single Language kuracağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.