Merhaba ben bilgisayarima yeni bir işletim sistemi kurmayi düşünüyorum ama oyun performans olmasini da istiyorum Windows 10 artik sıkıcı gelmeye başladı oyun performans ve az RAM kullanan hangisi? Sadece onu bilmek istiyorum.
Emin ol Windows 8 daha da sıkıcı gelecektir. O saçma sapan metro arayüzü garip garip renk paleti.. Şimdi Windows 7 desem “bi bitmediniz yeeeoovvv”cular gelecekler.
Windows 7 artık kullanılmaz. Güvenlik olarak desteklenmiyor üstüne çoğu uygulama da desteklemiyor. Windwos 8.1'de aman aman muhteşem bir iş değildi. Windows 10 artık sıkıcı geliyorsa Windows 8.1 daha çok sıkar üstüne daha çok kaynak tüketir.
Merhaba ben bilgisayarima yeni bir işletim sistemi kurmayi düşünüyorum ama oyun performans olmasini da istiyorum Windows 10 artik sıkıcı gelmeye başladı oyun performans ve az RAM kullanan hangisi? Sadece onu bilmek istiyorum.
Emin ol Windows 8 daha da sıkıcı gelecektir. O saçma sapan metro arayüzü garip garip renk paleti. Şimdi Windows 7 desem “bir bitmediniz yeeeoovvv”cular gelecekler. Hem o sistemde 8 katbekat fazla kasar.