Windows 7 mi Windows 8 mi?

En çok da senin gibi insanlara gülüyorum biliyor musun? Bilmediği halde karşıdaki bilmiyormuş sanıyor bir de "araştır istersen" ffilan yazıyor ya oturduğum yerden gülüyorum. Hem bilmiyor hem konuşuyor. Kendin araştır istersen bir sonra konuşalım ;) siz şimdi araştırdığınızı da anlayamazsınız ben size Microsoft'un yazdığını aynen.
Yazayım "Windows 7 çalıştıran bilgisayarlar 14 Ocak 2020'den beri güvenlik güncelleştirmeleri almıyor."

ESU (Extended Security Updates) güncellemelerini ve ESU Bypass aracını duymadınız galiba. 🤣🤣🤣
Windows 7'nin herhangi bir versiyonunda ESU güncellemelerini Microsoft'a para ödemeden almaya yarıyor.😀😀😀
Rehberim:
Bu konu ile ilgili rehberim.
Rehber: Windows 7'ye ocak 2023'e kadar güncelleme aldırma rehberi

En çok da senin gibi insanlara gülüyorum biliyor musun? Bilmediği halde karşıdaki bilmiyormuş sanıyor bir de "araştır istersen" ffilan yazıyor ya oturduğum yerden gülüyorum. Hem bilmiyor hem konuşuyor. Kendin araştır istersen bir sonra konuşalım ;) siz şimdi araştırdığınızı da anlayamazsınız ben size Microsoft'un yazdığını aynen yazayım "Windows 7 çalıştıran bilgisayarlar 14 Ocak 2020'den beri güvenlik güncelleştirmeleri almıyor."

Esu (extended Security updates) desteğini ve bu esu desteğini herhangi bir Windows 7 bilgisayarda almayı sağlayan esu bypass aracını duymadınız galiba.
Rehberim: Rehber: Windows 7'ye ocak 2023'e kadar güncelleme aldırma rehberi

Windows 7'nin normal şartlar altında Ocak 2020 yılında desteği sona erdi, lakin ortaya çıkan bazı yöntemler ile Windows 7'ye ücretsiz ESU (Genişletilmiş Güvenlik Güncellemeleri) yüklemek mümkün fakat bu yöntemler 3.taraf bir araç tarafından yapılır. Windows 8'de ise sürücü sorunları yaşanabilir. 3. taraf yöntemler ile uğraşmak istemiyorsanız Windows 8.1 kurabilirsiniz.

En çok da senin gibi insanlara gülüyorum biliyor musun? Bilmediği halde karşıdaki bilmiyormuş sanıyor bir de "araştır istersen" ffilan yazıyor ya oturduğum yerden gülüyorum. Hem bilmiyor hem konuşuyor. Kendin araştır istersen bir sonra konuşalım ;) Siz şimdi araştırdığınızı da anlayamazsınız ben size Microsoft'un yazdığını aynen yazayım "Windows 7 çalıştıran bilgisayarlar 14 Ocak 2020'den beri güvenlik güncelleştirmeleri almıyor."
Standart güncellemeler Ocak 2020'de sona erdi. Biten destek ev standart kullanıcılar için. Windows 7, 2026 yılında kadar kuruluşlar ve 3.taraf yöntem ile ev kullanıcılar için güncellemeler alıyor.

Son düzenleme:
ESU (Extended Security Updates) güncellemelerini ve ESU Bypass aracını duymadınız galiba. 🤣🤣🤣
Windows 7'nin herhangi bir versiyonunda ESU güncellemelerini Microsoft'a para ödemeden almaya yarıyor.😀😀😀
Rehberim:
Bu konu ile ilgili rehberim.
Rehber: Windows 7'ye ocak 2023'e kadar güncelleme aldırma rehberi

Esu (extended Security updates) desteğini ve bu esu desteğini herhangi bir Windows 7 bilgisayarda almayı sağlayan esu bypass aracını duymadınız galiba.
Rehberim: Rehber: Windows 7'ye ocak 2023'e kadar güncelleme aldırma rehberi
Zaten güvenlik güncellemesi gelmeye nbir sisteme bir de bypass aracı kurarak iyice güvenlik zafiyeti oluşturacak kadar bilgisiz iseniz buyrun sizi tutmayalım siz kullanın.

Para ile veya bypass ile alınan güncellemelerden bahsetmiştim ama cezayı yedik oturduk.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    245,4 KB · Görüntüleme: 36
Zaten güvenlik güncellemesi gelmeye nbir sisteme bir de bypass aracı kurarak iyice güvenlik zafiyeti oluşturacak kadar bilgisiz iseniz buyrun sizi tutmayalım siz kullanın.
Hocam güvenlik zafiyeti oluşturduğunu sanmıyorum. Sonuçta içinde bir virüs yok. Virüstotal sonuçları tamamen temiz, içini açıp kodları görebilirsiniz. Bunun ben güvenlik zafiyeti saymam bu bizim için değil Microsoft için bir güvenlik zafiyeti sayılabilir. Zamanında XP desteği içinde aynısı oldu Xp desteği 2014'de bitmişti fakat insanlar posready updatelerini almayı başardı. Sadece bir reg dosyası ile alıyordunuz ve bu sayede 2019'a kadar Xp güncelleme almış gibi bir şey oldu. 2016'ya kadar kullandım sonrasında Linux'a tamamıyla geçince işim fazla kalmadı. Bu da aynı olayın Windows 7 için olan hali fakat bu sefer bir reg dosyasından fazlası gerekiyor. Yani eğer zaten desteğin 2026'ya kadar uzatılacağı söylenirse evlerde yatan çöp bilgisayara Windows 7 kurulabilir. Ben sadece GokhanYigitGya'nın hitap şeklini biraz yanlış buldum. Zaten o technopatdaki rehber üzerinden de yapmanızı önermem orijinal yayınlanan sitesi mydigitallife adlı bir forumdu. Oraya kaydolun ve oradaki anlatımları uygulayın. Bazı bilgiler eksik o rehberde ben denemiştim. Rehberi uyguladım fakat gelmiyor güncelleme :D Sonra orijinal paylaşılan yerdeki adımları uyguladım bu sefer oldu sonucunda da bir arkadaşımı bir sürelik en azından bilgisayarını ayağa kaldırttım :) İyi sosyaller dilerim.

Rastgele bir kaynaktan ransomware yemek istemiyorsanız, en azından W10 kurmalısınız.

Hocam güvenlik zafiyeti oluşturduğunu sanmıyorum. Sonuçta içinde bir virüs yok. VirusTotal sonuçları tamamen temiz, içini açıp kodları görebilirsiniz. Bunun ben güvenlik zafiyeti saymam bu bizim için değil Microsoft için bir güvenlik zafiyeti sayılabilir. Zamanında XP desteği içinde aynısı oldu XP desteği 2014'te bitmişti fakat insanlar posready Update'lerini almayı başardı. Sadece bir reg dosyası ile alıyordunuz ve bu sayede 2019'a kadar XP güncelleme almış gibi bir şey oldu. 2016'ya kadar kullandım sonrasında Linux'a tamamıyla geçince işim fazla kalmadı. Bu da aynı olayın Windows 7 için olan hali fakat bu sefer bir reg dosyasından fazlası gerekiyor. Yani eğer zaten desteğin 2026'ya kadar uzatılacağı söylenirse evlerde yatan çöp bilgisayara Windows 7 kurulabilir. Ben sadece gokhanyigitgya'nın hitap şeklini biraz yanlış buldum. Zaten o Technopat'daki rehber üzerinden de yapmanızı önermem orijinal yayınlanan sitesi mydigitallife adlı bir forumdu. Oraya kaydolun ve oradaki anlatımları uygulayın. Bazı bilgiler eksik o rehberde ben denemiştim. Rehberi uyguladım fakat gelmiyor güncelleme :D sonra orijinal paylaşılan yerdeki adımları uyguladım bu sefer oldu sonucunda da bir arkadaşımı bir sürelik en azından bilgisayarını ayağa kaldırttım :) iyi sosyaller dilerim.

Ben en basit haliyle anlattım. Ama İngilizce bilen kişilerin dediğin orijinal sitesinden yapması daha doğru olur.😁

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı