Windows 7 mi Windows 8 mi?

snowmanero

Hectopat
RAM
8gb
SSD veya HDD modeli
270 gb hdd
Ekran kartı
Intel hd graphics 4000
Merhaba ben bilgisayarima yeni bir işletim sistemi kurmayi düşünüyorum ama oyun performans olmasini da istiyorum Windows 10 artik sıkıcı gelmeye başladı oyun performans ve az RAM kullanan hangisi? Sadece onu bilmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 8.1'e göre daha az kaynak kullanıyor ama 7 artık güncelleme almıyor ve eskidi diyebiliriz. Tavsiyem 8.1

Windows 7 artık kullanılmaz. Güvenlik olarak desteklenmiyor üstüne çoğu uygulama da desteklemiyor. Windwos 8.1'de aman aman muhteşem bir iş değildi. Windows 10 artık sıkıcı geliyorsa Windows 8.1 daha çok sıkar üstüne daha çok kaynak tüketir.

Windows 7 8.1'e göre daha az kaynak kullanıyor ama 7 artık güncelleme almıyor ve eskidi diyebiliriz. Tavsiyem 8.1
Bizzat test ettim. Benim sistemimde 8.1 daha az kaynak kullanıyor. Tabii sistemden sisteme değişebilir.
Merhaba ben bilgisayarima yeni bir işletim sistemi kurmayi düşünüyorum ama oyun performans olmasini da istiyorum Windows 10 artik sıkıcı gelmeye başladı oyun performans ve az RAM kullanan hangisi? Sadece onu bilmek istiyorum.
O sistemde W10 kullanmak işkence olur zaten. 8.1 kurun.

Emin ol Windows 8 daha da sıkıcı gelecektir. O saçma sapan metro arayüzü garip garip renk paleti. Şimdi Windows 7 desem “bir bitmediniz yeeeoovvv”cular gelecekler. Hem o sistemde 8 katbekat fazla kasar.

Yanlış bilgi vermeyin. Windows 8 daha az kaynak kullanımı yapıyor Windows 10'a göre.

Bizzat test ettim. Benim sistemimde 8.1 daha az kaynak kullanıyor. Tabii sistemden sisteme değişebilir.

Sistem özellikleriniz neler?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı