Windows 7 mi Windows 8 mi?

Kasmak demek sadece kaynak kullanımı mı demek oluyor?

Bilgisayar neden kasar? Fazla kaynak kullanımından kasmaz mı? Yoksa Windows 8'in garezi var ondan mı performansı kısıyor?

Ben windows 10 build 1607 32bit kullanıyom sistem özelliklerim;

3gb ram
1tb hdd 5400rpm+yedek 160gb hdd
geforge6150SE neforge 430

disk kullanımı niye yüksek derseniz arkaplanda güncelleştirmeleri yüklüyo

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    153,2 KB · Görüntüleme: 50
Yanlış bilgi
Windows 7 artık kullanılmaz. Güvenlik olarak desteklenmiyor üstüne çoğu uygulama da desteklemiyor. Windwos 8.1'de aman aman muhteşem bir iş değildi. Windows 10 artık sıkıcı geliyorsa Windows 8.1 daha çok sıkar üstüne daha çok kaynak tüketir.
Güvenlik desteği var. Araştır istersen.

Güvenlik desteği var. Araştır istersen.

En çok da senin gibi insanlara gülüyorum biliyor musun? Bilmediği halde karşıdaki bilmiyormuş sanıyor bir de "araştır istersen" ffilan yazıyor ya oturduğum yerden gülüyorum. Hem bilmiyor hem konuşuyor. Kendin araştır istersen bir sonra konuşalım ;) Siz şimdi araştırdığınızı da anlayamazsınız ben size Microsoft'un yazdığını aynen yazayım "Windows 7 çalıştıran bilgisayarlar 14 Ocak 2020'den beri güvenlik güncelleştirmeleri almıyor."

En çok da senin gibi insanlara gülüyorum biliyor musun? Bilmediği halde karşıdaki bilmiyormuş sanıyor bir de "araştır istersen" ffilan yazıyor ya oturduğum yerden gülüyorum. Hem bilmiyor hem konuşuyor. Kendin araştır istersen bir sonra konuşalım ;) Siz şimdi araştırdığınızı da anlayamazsınız ben size Microsoft'un yazdığını aynen yazayım "Windows 7 çalıştıran bilgisayarlar 14 Ocak 2020'den beri güvenlik güncelleştirmeleri almıyor."
ESU güncellemelerinden bahsediyor sanırım hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı