Neden Win 7 için çöp dediniz açıklayabilir misiniz? Şahsen 64 bit 7 SP1 kullanıyorum ama bir sorun görmedim. İkisini de kullanmış olduğunuza göre 8.1 Pro, 7'ye göre nasıl bir fazladan getiriye sahip, biz de öğrenelim?
Hocam arkadaş forumu kirlettiği için rapor ettim bu yüzden de olabilir. Bence kendi haline bırakalım, tartışma uzamasın.Peki ya yaşınız kaç? (dürüst olun lütfen)
Windows 8.1 hateri hocamızım babası sanırım internetin fişini çekti![]()
Kanıtlayabilir misin? Gerçi kanıtlayabileceğini de sanmıyorum dediklerini bende kullandım bende olmadıysa demek ki sende bir sıkıntı var.
Ayrıca Windows 7 daha hantal keşke anlayabilecek kapasiten olsa.
Geçen sene 1 GB RAM + Pentium Dual Core bir işlemci ile Zoom derslerine giriyordum. 7 yeterince RAM yok hatası verip duruyordu.1. nasıl kanıtlayayım? Win 8.1 kurduğum gibi Windows 10'a geri döndüm. 8.1 ara bir sistemdir aynı Vista gibi... Microsoft Windows XP'den 7'ye geçerken Windows Vista'yı kurban olarak seçmiştir. Yine aynı şekilde Windows 7'den 10'a geçerken Windows 8-.1i kullanmıştır.
2. Vista-7-8.1-10 hepsini kullandım 8.1 içlerindeki en kararsız ve bug dolu sistem. Ama bunu sanal alemde kazık kafalara kazımak pek mümkün olmuyor. Ayrıca üstüne hakaret yiyoruz!
3. Windows 7'ye hantal diyosun. Windows 7'nin ne kadar stabil, hızlı, pil dostu olduğunu bugüne kadar hepimiz duyduk ama yıl 2021 Windows 7'yi gömmeye çalışıyoruz :/
4. cümlenin sonunda kapasite olayı falan demişsiniz. Bilmediğiniz konuya yorum yapmanızı önermem madem bilmiyorsunuz veya yanlış biliyorsunuz, doğrusunu öğrenin ve daha sonra konuşun... Ha madem konuştunuz insanlara hakaret etmeden bilgi dağıtın.
5. Windows 10 gibi bir sistem dururken, Win 8.1 gibi hantal bir arayüze sahip sistemi övmek ne kadarlık bir IQ seviyesini belli ediyor onu düşünmekteyim.
Tamamı doğru hocam. Windows 7 kullanmayanlar hele ki bu konu sahibi geçmesi lazım. E niye Windows 10 kullanıyorsun da demeyin. Sanal makinede kullanıyorum. 1 GB'da süper çalışıyor.1. nasıl kanıtlayayım? Win 8.1 kurduğum gibi Windows 10'a geri döndüm. 8.1 ara bir sistemdir aynı Vista gibi... Microsoft Windows XP'den 7'ye geçerken Windows Vista'yı kurban olarak seçmiştir. Yine aynı şekilde Windows 7'den 10'a geçerken Windows 8-.1i kullanmıştır.
2. Vista-7-8.1-10 hepsini kullandım 8.1 içlerindeki en kararsız ve bug dolu sistem. Ama bunu sanal alemde kazık kafalara kazımak pek mümkün olmuyor. Ayrıca üstüne hakaret yiyoruz!
3. Windows 7'ye hantal diyosun. Windows 7'nin ne kadar stabil, hızlı, pil dostu olduğunu bugüne kadar hepimiz duyduk ama yıl 2021 Windows 7'yi gömmeye çalışıyoruz :/
4. cümlenin sonunda kapasite olayı falan demişsiniz. Bilmediğiniz konuya yorum yapmanızı önermem madem bilmiyorsunuz veya yanlış biliyorsunuz, doğrusunu öğrenin ve daha sonra konuşun... Ha madem konuştunuz insanlara hakaret etmeden bilgi dağıtın.
5. Windows 10 gibi bir sistem dururken, Win 8.1 gibi hantal bir arayüze sahip sistemi övmek ne kadarlık bir IQ seviyesini belli ediyor onu düşünmekteyim.
Geçen sene 1 GB RAM + Pentium Dual Core bir işlemci ile Zoom derslerine giriyordum. 7 yeterince RAM yok hatası verip duruyordu.
Bu mesaj mükemmeldi ya.
Bu mesaj mükemmeldi ya.
@Gamers_Xion konu sahibinin donanımını Windows 10 için pek uygun görmedik hocam. Bu yüzden Windows 8.1 önerdik.
Her işletim sistemi her bilgisayar da stabil veya düzgün çalışmayabilir. Kimileri aktığını söylerken kimileri süründüğünü söylüyor.
Windows 7 iyi olmasına iyi de, her şeyin desteği yavaş yavaş sona erdiği için, konu sahibinin Windows 8.1 veya Linux dağıtımlarına geçmekten başka bir çaresi yok gibi duruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.