Sİz değilsiniz hocamHmmm... Acaba kim? Ben olabileceğimi düşünüyorum ama Windows 7'yi 8.1'den daha çok seviyorum? Bu yüzden bu kişi ben olamam.
Siz değilsiniz hocamHmmm... Acaba kim? Ben olabileceğimi düşünüyorum ama Windows 7'yi 8.1'den daha çok seviyorum? Bu yüzden bu kişi ben olamam.
Tamam hocam. Yardımı olan herkese teşekkürler.En iyisi güncelleme yapmayın. Uygulamalarınızı ve bir tane antivirüs indirin rahatınıza bakın.
Tamam hocam. Yardımı olan herkese teşekkürler.
R.C.....Bu arada Home sürümü kullanmanız daha iyi olabilirTamam hocam. Yardımı olan herkese teşekkürler.
Windows 7 daha hantal demiş ama 8.1 daha yavaş. Başkası tarafından 3 kere yere düşürülmüş, sağlığı %0 olan, 1020 tane badsector bulunan 2006'dan kalma 80 GB'lık eski ölüm eşiğinde bir hard diskte tıpkı SSD varmış gibi her şey tıkladığım gibi açılıyordu. Fakat Windows 8.1 kurunca disk fişi çekmişti. Sonra tekrar Windows 7 kurup hayata döndürdüydüm. Şuan artık içine işletim sistemi kurulamıyor.@Djsnake bu vatandaş.
Buraya gelip o işletim sistemi çöp şu işletim sistemi çöp diye yazıyorlar sonra bir bakıyoruz sistemi yetmiyor.
Hocam o çöp bu çöp demiyoruz. Donanım herşeydir ama HDD üzerinde Win 7nin daha Stabil ve akıcı olduğu açık şekilde ortadaWindows 7, Windows 8.1, Windows 10'da hepside stabil sistemi yetmeyen gitsin Windows XP kullansın. Buraya gelip o işletim sistemi çöp şu işletim sistemi çöp diye yazıyorlar sonra bir bakıyoruz sistemi yetmiyor.
Hocam o çöp bu çöp demiyoruz. Donanım her şeydir ama HDD üzerinde Windows 7'nin daha stabil ve akıcı olduğu açık şekilde ortada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.