Windows 7 nasıl 10'a yükseltilir?

Feller757

Decapat
Yer
Giresun
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bir ay önce bir Windows 7 bilgisayarım hakkında yardım istemiştim ve bazı kişiler Windows 10'a yükseltmemi söylemişlerdi, tam olarak nasıl yapacağım? Ücretli midir?

Bir ay önce bir Windows 7 bilgisayarım hakkında yardım istemiştim ve bazı kişiler Windows 10'a yükseltmemi söylemişlerdi, tam olarak nasıl yapacağım? Ücretli midir?

Ücretsizdir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Evet ücretlidir. Ama demo kullanabilirsiniz.

Hocam arkadaş yükseltme ücretli mi diye sormuş.

OEM key alırsınız 25 TL'ye bu şekilde etkinleştirirsiniz.
Eğer dosyaları silmeden direkt yükseltmek isterseniz yine Microsoft'un kendi kurulum aracı mevcut.
Sıfırlamak için ise Rufus ile USB'ye ISO'yu yazın ve BIOS ekranından BOOT device kısımına gelip USB aygıtınızı seçin ve Windows'u istediğiniz diske kurun detaylı anlatım Technopat YT kanalında mevcut.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı