Windows 7 Nasıl Kurulur?

• Konuyu başlatan Kavin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 9.485
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Şu an ana bilgisayarda Windows 10 kullanıyorum ama maalesef ikinci bilgisayara Windows 7 kurmam gerekiyor. Sistem özelliklerinden ve bazı programların Windows 10'da stabil çalışmamasından dolayı. Keşke ona da Windows 10 kurabilsek ama maalesef mümkün değil. Nasıl temiz Windows 7 kurulumu gerçekleştirebilirim?
Lütfen onda da Windows 10 kullanın demeyin.

İyi sosyaller:)

Selam arkadaşlar. Şu an ana bilgisayarda Windows 10 kullanıyorum ama maalesef ikinci bilgisayara Windows 7 kurmam gerekiyor. Sistem özelliklerinden ve bazı programların Windows 10'da stabil çalışmamasından dolayı. Keşke ona da Windows 10 kurabilsek ama maalesef mümkün değil. Nasıl temiz Windows 7 kurulumu gerçekleştirebilirim?
Lütfen onda da Windows 10 kullanın demeyin.

İyi sosyaller:)
ISO dosyasını indir Rufus ile USB'ye BIOS için MBR formatında yazdır. Sonra kurabilirsin. Bu arada hangi programlar sıkıntı çıkarıyor?

ISO dosyasını indir Rufus ile USB'ye BIOS için MBR formatında yazdır. Sonra kurabilirsin. Bu arada hangi programlar sıkıntı çıkarıyor?
Çoğu programda oluyor aslında bu durum 2. bilgisayarda. Örneğin Photoshop CS4 Windows 10'da kasma yapıyor, ama Windows 7'de daha iyi kullanım sunuyor bana. Belki özelliklerden kaynaklanıyor olabilir.

ISO dosyasını nereden indirebilirim? Rufus ile yazdırdıktan sonra nasıl kuracağım?

Çoğu programda oluyor aslında bu durum 2. bilgisayarda. Örneğin Photoshop CS4 Windows 10'da kasma yapıyor, ama Windows 7'de daha iyi kullanım sunuyor bana. Belki özelliklerden kaynaklanıyor olabilir.

ISO dosyasını nereden indirebilirim? Rufus ile yazdırdıktan sonra nasıl kuracağım?
SSD olmadığı içindir. Win7HomeBasic(Orj)x64

Sorun olmazda masaüstü duvar kağıdın siyah olur etkinleştir yazısı olur.
Teşekkürler hocam. ISO dosyası indikten sonra yapacağım.
Peki, aşağıdaki linkteki adımları uygulasam bir sıkıntı çıkarır mı? Hangisi daha kolay olur?
Windows 7'yi USB'den kurun

Her şey için teşekkür ederim:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı