Arkadaşlar bilgisayara Windows 7 Home Premium kurdum kurarken her türlü seçeneği Türkçe yaptım konumu bile Türkiye yaptım ama değişen bir şey yok Türkçe olmadı yardım eder misiniz?
Bu forum ne için var o zaman. Sende bu forumda cevap arama.Windows 7 dil paketi listesi.
Lütfen araştırmayı öğrenin. Burada cevap aramak yerine tarayıcınızda dil paketi araştırsanız daha hızlı bulmuş olurdunuz.
Önce kendiniz sorunu çözmeye çalışır, sonra kendiniz çözemezseniz forumda sorarsınız. Nasıl çözümler aradığınızı ve olmadığını anlatırsınız. Böylece forumda çözüm daha kolay bulunur. Bu forumda kimse size yardımcı olmak için vakit ayırmak zorunda değil, herkes gönüllü olarak yardım ediyor. Bu nedenle böyle basit meseleleri burada sormak yerine araştırıp kendi çözerse hem kendi vakti hem de başkasının vakti çalınmamış olur.Bu forum ne için var o zaman. Sende bu forumda cevap arama.
Arkadaşlar bilgisayara Windows 7 Home Premium kurdum kurarken her türlü seçeneği Türkçe yaptım konumu bile Türkiye yaptım ama değişen bir şey yok Türkçe olmadı yardım eder misiniz?
Vistalizator yazılımı ile oluyor.Arkadaşlar bilgisayara Windows 7 Home Premium kurdum kurarken her türlü seçeneği Türkçe yaptım konumu bile Türkiye yaptım ama değişen bir şey yok Türkçe olmadı yardım eder misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.