Çözüldü Windows 7 nasıl Türkçe yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

enescii2

Decapat
Arkadaşlar bilgisayara Windows 7 Home Premium kurdum kurarken her türlü seçeneği Türkçe yaptım konumu bile Türkiye yaptım ama değişen bir şey yok Türkçe olmadı yardım eder misiniz?

Çözüm
Arkadaşlar bilgisayara Windows 7 Home Premium kurdum kurarken her türlü seçeneği Türkçe yaptım konumu bile Türkiye yaptım ama değişen bir şey yok Türkçe olmadı yardım eder misiniz?
Bu forum ne için var o zaman. Sende bu forumda cevap arama.
Önce kendiniz sorunu çözmeye çalışır, sonra kendiniz çözemezseniz forumda sorarsınız. Nasıl çözümler aradığınızı ve olmadığını anlatırsınız. Böylece forumda çözüm daha kolay bulunur. Bu forumda kimse size yardımcı olmak için vakit ayırmak zorunda değil, herkes gönüllü olarak yardım ediyor. Bu nedenle böyle basit meseleleri burada sormak yerine araştırıp kendi çözerse hem kendi vakti hem de başkasının vakti çalınmamış olur.

Çözüm

Ultimate yapmanız gerekiyor. Yaptıktan sonra isteğe bağlı güncelleştirmelerden Türkçeyi seçin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı