Windows 7 onarım döngüsüne girdi

The10thDoctor

Hectopat
Yer
TARDIS
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004
Intel Core I5-12500H
Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM
RTX 3050Ti
Samsung 512 GB M.2 SSD
Meslek
Time Lord
RAM
4GB CL9 DDR3 1333 Mhz
SSD veya HDD modeli
Samsung HDD
Ekran kartı
HD Graphics
Anakart
ASUS H61M-K
İşlemci
Pentium G2020
Merhaba.

Dün gece CMD'yi açıp şu komutları yazdım;
bcdedit -set TESTSIGNING OFF
bcdedit -set NOINTEGRITYCHECKS OFF

Bunları yazdıktan sonra restart attım. Ne olduysa ondan sonra oldu. Windows tam başlatılırken onarıma giriyor ve sürekli onarıma girip restart atıyor. Bu döngüye giriyor.

Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows CD veya USB ile bilgisayarı başlat. Dil seçme ekranında shift + f10 yap. Şu komutu yaz.
bootrec /fixmbr
exit
Yaz sonra yeniden başlat.
Windows USB'den kastın format USB'si mi? Ve Windows 7 olması zorunlu mu? Elimde 8.1 USB'si var olur mu?

Evet format için olan. 8.1'de olur. Fark etmiyor.
Hocam şimdi denedim de USB'den başlattıktan sonra ekran siyah oluyor ve tepki vermiyor.
Evet format için olan. 8.1'de olur. Fark etmiyor.
Hocam USB'den başlatıyorum Asus logosu geliyor (noktaların döndüğü yükleme anı) sonra format ekranı gelecekken siyah ekran oluyor.

Son düzenleme:
USB'yi yanlış yazmış olabilirsin. Eski sitemlerde MBR olarak yazdırmalısın.
Anakart UEFI destekliyor ve Rufus'un bana verdiği ayarları kullanmıştım.

Anakart UEFI destekliyor ve Rufus'un bana verdiği ayarları kullanmıştım.
O zaman hatalı yazılmışta olabilir. Tekrar yazdırıp denemelisin. Sen yine de MBR olarak yaz. BIOS ayarların Windows 7 yüklü olduğuna göre eski sistemdir büyük ihtimalle.
Yada BIOS ayarlarından CSM kapatıp UEFİ aç. Ondan sonra dene.
Format ekranına girebilirsen yukarıda verdiğim komut işe yaramaz ise, şu komutları da dene. Benim çıkmam lazım.
Bootrec /fixBoot
Bootrec /ScanOS
Bootrec /RebuildBcd

Son düzenleme:
O zaman hatalı yazılmışta olabilir. Tekrar yazdırıp denemelisin. Sen yine de MBR olarak yaz. BIOS ayarların Windows 7 yüklü olduğuna göre eski sistemdir büyük ihtimalle.
Yada BIOS ayarlarından CSM kapatıp UEFİ aç. Ondan sonra dene.
Format ekranına girebilirsen yukarıda verdiğim komut işe yaramaz ise, şu komutları da dene. Benim çıkmam lazım.
Bootrec /fixBoot
Bootrec /ScanOS
Bootrec /RebuildBcd
Hocam UEFI açık. Malum Windows'a erişemiyorum bu yüzden de USB yazdıramıyorum ama yeni bir şey keşfettim bu sefer USB'den başlattığım da ekranda desteklenmeyen format ibaresi çıkıyor sorun ekrandan kaynaklı olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı