NVIDIA'nın sitesinden indirilebiliyor olması lazım, olmuyor mu?Nasıl yapabilirim hocam?
NVIDIA'nın sitesinden indirilebiliyor olması lazım, olmuyor mu?Nasıl yapabilirim hocam?
NVIDIA'nın sitesinden indirilebiliyor olması lazım, olmuyor mu?
Ben de bulamadım, hem neden 32-Bit kullanıyorsunuz? İşlemciniz 64-Bit destekli ise 64-Bit Windows 7 kurun.Ekran kartını arattırdığımda 32 Bit çıkmıyor. Bulabildiyseniz gönderebilir misiniz?
Normalde 64 Bit'ti İşlemci değiştirince desteklemediğini fark ettimBen de bulamadım, hem neden 32-Bit kullanıyorsunuz? İşlemciniz 64-Bit destekli ise 64-Bit Windows 7 kurun.
İşlemci modeli nedir? Emin olalım.Eki Görüntüle 1890156
Sürücüler gözükmüyor hocam
Normalde 64 Bit'ti İşlemci değiştirince desteklemediğini fark ettim
İşlemci modeli nedir? Emin olalım.
Core 2 Duo E4300 mü? Bu işlemci 64-Bit destekliyor Intel'in sitesine göre. Bu işlemcinin tam modeli nedir AIDA64 ile bakın derim.
AIDA 64 Var fakat nasıl cpu bakacağımı bilmiyoum hocamCore 2 Duo E4300 mü? Bu işlemci 64-Bit destekliyor Intel'in sitesine göre. Bu işlemcinin tam modeli nedir AIDA64 ile bakın derim.
![]()
Intel® Core™ Processors, FPGAs, GPUs, Networking, Software
Browse Intel product information for Intel® Core™ processors, Intel® Xeon® processors, Intel® Arc™ graphics and more.www.intel.com
Core 2 Duo E4300 mü? Bu işlemci 64-Bit destekliyor Intel'in sitesine göre. Bu işlemcinin tam modeli nedir AIDA64 ile bakın derim.
![]()
Intel® Core™ Processors, FPGAs, GPUs, Networking, Software
Browse Intel product information for Intel® Core™ processors, Intel® Xeon® processors, Intel® Arc™ graphics and more.www.intel.com
İşlemci 64-Bit destekliyor. Windows 7 64-Bit kurup sürücüyü indirebilirsiniz. Sonra ise geri dönüş sağlayın OpenGL sürümü için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.