Windows 7 Orijinal MSDN İndirme

Windows 10 kötü bir işletim sistemi değildir. Windows 7'ye verilmiş olan temel destek uzun süre önce sonra ermişti. Windows 10 güncel ve sağlam bir işletim sistemidir. Zaten çıkalı uzun bir zaman oldu. Güncelleştirmeler ile Windows 10 dayanıklı, güvenli ve performanslı işletim sistemidir. Windows 10 kurmanızı ve güncel kalmaya devam etmenizi öneririm.

Abi Allah aşına nereden buldun bu linki ?

Microsoft linki o yüzden ben aradım bulamadım.

Windows 10 kötü bir işletim sistemi değildir. Windows 7'ye verilmiş olan temel destek uzun süre önce sonra ermişti. Windows 10 güncel ve sağlam bir işletim sistemidir. Zaten çıkalı uzun bir zaman oldu. Güncelleştirmeler ile Windows 10 dayanıklı, güvenli ve performanslı işletim sistemidir. Windows 10 kurmanızı ve güncel kalmaya devam etmenizi öneririm.
Kendim için değil nedense çevremdeki insanlar bunu telep ediyor.

Son düzenleme:
Kendim özel olarak geliştirdiğim tüm Windows sürümlerini (XP-Windows 10) Türkçe ve İngilizce olarak barındıran bir internet sitesine sahibim. Sitede tüm Windows sürümleri 32-64 BİT olarak yer alıyor ve ücretsiz olarak indirilebiliyor.

(İndirme Linkleri '' GOOGLE DRİVE '' Bağlantılıdır)

150GB DEV ARŞİV

Microsoft sunucusundan indiriyorsun tabiki güvenli. İçinde ilaç falan olmadığı için korsana gireceğini sanmam sonuçta lisansı olmayan adam kullanamaz.

Etkinleştirme konusunda yardımcı olamam, kim için format atıyorsan söyle lisansını satın alsınlar. :)
Attığınız linki açtım kodları nereye yapıştırıp, windows dosyasını nasıl indirebiliriz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı