Windows 7 Oyunlarda Siyah Ekran

Maetoi

Hectopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Geçen günlerde bir sorunla karşılaştım ve çözümünü hiçbir yerde bulamadım geçenlerde CS:GO oynıyordum. birden ekranda yeşil mor bir şeyler çıktı renkler birbirine girdi ve ardından siyah ekran oldu. Arkadan sesler geliyordu. Ama hiçbir şekilde ekran geri gelmedi. Sistemim karşılıyor oyunu 2 yıldır 60-70 FPS arası rahat bir şekilde oynıyordum ilk defa başıma böyle bir şey geldi Bir de LOL'de deniyim dedim. orada da aynı sorun oyun başladıktan 2-3 saniye sonra yine renkler karışıp siyah ekran oluyor. Yardım ederseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
(Not: Tatile çıktığımızda laptopu da yanımda getirdim. orada oynamıştım sıkıntısız geldiğimiz ilk gün 30DK civarı oynadıktan sonra bu hata oldu. )

Sistem
İşlemci: Intel(R) Core(TM) I5-2450M CPU @2.50 GHz 2.50 GHz 64-Bit
RAM: 4.00GB

Ekran Kartı: Intel(R) HD Graphics 3000
AMD Radeon HD 7400M Series
Bu arada ısılar bu şekilde

Screenshot_2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklıktan olduğunu hiç sanmıyorum çünkü oyun açıldığı gibi lobisindeyken 1-2 saniye sonra donuyo
ama yinede attım sıcaklığı bi bildiğiniz vardır.
Driverları DDU ile kaldırıp yeniden kurun.

Driverları DDU ile kaldırıp yeniden kurun.

maalesef yaptım onları çoktan :(
Siyah ekran olmadan önceki olan renk bozukluklarının fotoğrafını çektim belki sorunu çözmekte yardımcı olur

Dosya Ekleri

• ....jpeg
    ....jpeg
    445 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı