Çözüldü Windows 7 Pro 32 Bit'i 64 Bit yapma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Papaz Ricirt

Hectopat
Katılım
9 Kasım 2020
Mesajlar
249
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Okumaya Çalışan Bir Öğrenci
Arkadaşlar Windows 7 Pro 32 Bit var. Ekran kartı alacağım ve RAM aldım. Bu yüzden 64 Bit yapmak istiyorum ama PC'deki ürün anahtarı ile Microsoft sitesine denediğimde anahtarı kabul etmedi. Nasıl yapacağım bilen var mı? Veya en azından Key nasıl bulurum?
 
Çözüm
Yalnız, oyunların desteği var mı bilmiyorum.

Teşekkürler hocam, aynı linklerin 8.1 64 Bit hali var mı?
Bu araç ile indirebilirsiniz;
Asıl sorunlu olan 8. Sadece sizde sorun çıktı diye kötülemeyin lütfen.
Sadece bende sorun çıkmadı. Zamanında bir sürü eksik dll dosyası vardı hatta kendime bir paket hazırlamıştım her format attığımda onları tekrar sisteme ekliyordum ki oyunlar, uygulamalar açılsın diye.
3-4 ayda bir yeniden kuruyordum, kimi zaman Kablosuz Ağ sekmesi kimi zaman Ses Düzeyi Karıştırıcı kimi zaman Arama kısmı kimi zaman da Başlat açılmıyordu.
8.1 kurmak yerine Windows 10 20H2'ye geçiş yapmak daha mantıklı bir tercih olacaktır, iyi forumlar.
 
8.1'in oyun için daha iyi olduğunu birkaç başka techopat forumunda okudum herkese 8.1 64 Bit kuracağım. Herkese teşekkürler.
Sadece bende sorun çıkmadı. Zamanında bir sürü eksik DLL dosyası vardı hatta kendime bir paket hazırlamıştım her format attığımda onları tekrar sisteme ekliyordum ki oyunlar, uygulamalar açılsın diye.
3-4 ayda bir yeniden kuruyordum, kimi zaman kablosuz ağ sekmesi kimi zaman ses düzeyi karıştırıcı kimi zaman arama kısmı kimi zaman da başlat açılmıyordu.
8.1 kurmak yerine Windows 10 20H2'ye geçiş yapmak daha mantıklı bir tercih olacaktır, iyi forumlar.

Hocam HDD kullanıyorum RAM çok harcıyor Windows 10 o yüzden kurmuyorum yine de yorumunuz için sağ olun. Okudum forumlarda 8.1 için sorunları kalmadı vb. denmiş.
 

Geri
Yukarı