Lafı mı olur, bizim işimiz üyelere yardım etmek neticede.
Ayrıca Windows Update'i yapmalısınız yoksa sistemdeki uygulamalar düzgün çalışmayabilir. Update çalışmazsa Microsoft'un web sitesinden gerekli güncellemeyi indirebilirsiniz.
Lafı mı olur, bizim işimiz üyelere yardım etmek neticede.
Ayrıca Windows Update'i yapmalısınız yoksa sistemdeki uygulamalar düzgün çalışmayabilir. Update çalışmazsa Microsoft'un web sitesinden gerekli güncellemeyi indirebilirsiniz..
@Enes3078 vallahi çok teşekkür ederim abi hiçbir sorun çıkmadan güncellemeleri de buldu ve kurdu. Size de ekibinize de çok teşekkür ederim. Hepinize kolay gelsin.
Herkese iyi sosyaller. Windows 7'de internet tarayıcılarında çıkan hataları gideriyoruz yani "bağlantınız gizli değil" gibi hataları gideriyor bu rehber. İlk önce Windows 7 sürümünüz SP1 mi onu kontrol edeceğiz. Alttaki boş dikdörtgen yerde Service Pack 1 yazmıyor. Fotoğrafta görüldüğü gibi...
@Enes3078 abi bu windows u beğendim rahat ama hatası var hiç bir net frework lar filan visucal filan indirilmemiş yani temiz olduğu için hatası var . bide ben roblox ta
an unknown error occured hatası alıyorum . doğru giriyorum adımı şifremi ama bu hata vpn denedim . hotspot denedim . olmadı bana bi vpn önerirmisiniz . hata için vpn düzeltir biliyom da adını değil .