Windows 7 Professional SP1 X64 ISO dosyası

@Enes3078 abi kesinlikle güvenillir değil mi? El değmemiş ISO şu an iniyor, inşallah pişman olmam.

Son düzenleyen: Moderatör:
SHA değerini aratarak da orijinalliğini teyit edebilirsiniz. Ve evet, orijinal tüm ISO'larımız.

@@Enes3078 teşekkür ederim, başarılı şekilde kurdum. Bir de şu sorum olacak, Windows Update yapılmalı mı? Sizi de işinizden ettim kusura bakmayın.

Lafı mı olur, bizim işimiz üyelere yardım etmek neticede.

Ayrıca Windows Update'i yapmalısınız yoksa sistemdeki uygulamalar düzgün çalışmayabilir. Update çalışmazsa Microsoft'un web sitesinden gerekli güncellemeyi indirebilirsiniz.

@Enes3078 vallahi çok teşekkür ederim abi hiçbir sorun çıkmadan güncellemeleri de buldu ve kurdu. Size de ekibinize de çok teşekkür ederim. Hepinize kolay gelsin.

Google'da bazi sitelerde baglantiniz gizli degil hatasi aliyorum. ISO'yla alakali midir acaba?

Google'da bazi sitelerde baglantiniz gizli degil hatasi aliyorum. ISO'yla alakali midir acaba?

Google Chrome'da dosyayı indirirken ilk önce "başarısız- ağ hatası", sonra da "başarısız - yasak" diyor, ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
@Enes3078 abi bu windows u beğendim rahat ama hatası var hiç bir net frework lar filan visucal filan indirilmemiş yani temiz olduğu için hatası var . bide ben roblox ta

an unknown error occured hatası alıyorum . doğru giriyorum adımı şifremi ama bu hata vpn denedim . hotspot denedim . olmadı bana bi vpn önerirmisiniz . hata için vpn düzeltir biliyom da adını değil .​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…