Haklısınız fakat hala aklımın bir köşesinde bu işi halletmek. Biliyorum bekletiyorum fakat epey uzun bir süre yapamayacağım gibi. Size bir fikir vereyim, siz detaylıca yapıp Sosyal üyeleriyle paylaşabilirsiniz. Her rehberi de benden beklemeyin ya
Bu tamdır değil mi? Bundaki güncellemeleri kurarsam telemetri hariç hepsi kurulmuş olacak değil mi?
Bir de bu tamsa niye millet hala güncelleme dosyalarını toplu istiyor?
Bu tamdır değil mi? Bundaki güncellemeleri kurarsam telemetri hariç hepsi kurulmuş olacak değil mi?
Haklısınız fakat hala aklımın bir köşesinde bu işi halletmek. Biliyorum bekletiyorum fakat epey uzun bir süre yapamayacağım gibi. Size bir fikir vereyim, siz detaylıca yapıp sosyal üyeleriyle paylaşabilirsiniz. Her rehberi de benden beklemeyin ya
Hocam rehberi hazırlamak kolay, sorun hangi güncellemeler entegre edilmeli. Windows 10 geçiş için güncellemeler var, performansı düşüren meltdown ve spectre güncellemeleri var. Hepsini detaylı olarak bilsem yapacağım.
Hocam rehberi hazırlamak kolay, sorun hangi güncellemeler entegre edilmeli. Windows 10 geçiş için güncellemeler var, performansı düşüren meltdown ve spectre güncellemeleri var. Hepsini detaylı olarak bilsem yapacağım.
Bu rehberde sizlere Oh my Posh ile PowerShell nasıl özelleştirileceğini anlatacağım. Öncelikle bu işlemi gerçekleştirmeden önce bilgisayarımıza Git kurmamız gerekmekte. Çünkü PowerShell'de Git aracılığıyla veri indireceğiz. Git kurulum rehberi aşağıda yer alıyor. Rehber: Windows için Git...
Öncelikle herkese iyi günler, bugün sizlere eski bir laptopun içinden alıp yaşama geri döndürdüğüm bir HDD'den bahsedeceğim. Öncelikle diskin modeli FUJITSU MJA2250BH G2 ve teknik bilgileri hemen aşağıda mevcut. Diski alıp sistemime taktığımda HD Tune uygulaması bir adet hatalı sektör tespit...
www.technopat.net
Eğer bir şey yoksa yukarıda arkadaşın attığı güncelleme paketini kullanabilirsiniz fakat beni bekleyecek olursanız çok uzun bir süre beklemeniz gerekecektir.
Набор обновлений UpdatePack7R2 версия 21.10.13 — simplix.info
Arkadaşlar sorunumu bu programla çözdüm. Tüm güncellemeleri güzelce kuruyor. Zararlı güncellemeleri yapmıyor. Aynı zamanda güvenilir. Kaspersky bir virüs bulmadı. Çoğu kişide bunu kullanıyor.
Windows 7 için Update pack olarak kullanabilirsiniz yani bu programı. Çok faydalı bir program