Windows 7 sarı ünlem hataları nasıl giderilir?

Hocam o zaman doğru sürücüler kurmadım diyeceğim fakat laptop için çıkan sürücü bu idi. Formattan önce gayet düzgün bir şekilde internete bağlanabiliyordum. Acaba HP nin bu modelinin Windows 7 desteklememesinden kaynaklanıyor olabilir mi?

Veyatta kurduğum iso dosyasında bir sıkıntı olabilir mi ?

@Fatih ATEŞ @turko35408 sizler de müsait olursanız dilediğiniz bir vakitte adım adım en baştan yapabiliriz hocalarım.

Windows 7 desteği tüm cihazlardan kaldırıldı. Mevcut bir güncelleme alamaz hatta güvenlik açısından da ciddi bir risk altında olursunuz. Şu an herhangi bir desteği olmayan sistemi kullanmak kişisel verilerinizin çalınmasına yol açar. Önerim. Telefonunuzun USB kablosu ile internete çıkmayı deneyin. Veya @çetin06'nın bahsettiği 11858 arayın. Birebirde profesyonel bir destek alabilirsiniz.

Windows 7 desteği tüm cihazlardan kaldırıldı. Mevcut bir güncelleme alamaz hatta güvenlik açısından da ciddi bir risk altında olursunuz. Şu an herhangi bir desteği olmayan sistemi kullanmak kişisel verilerinizin çalınmasına yol açar. Önerim. Telefonunuzun USB kablosu ile internete çıkmayı deneyin. Veya @çetin06'nın bahsettiği 11858 arayın. Birebirde profesyonel bir destek alabilirsiniz.

USB ile internet bağlantısı aklıma geldi fakat evde Android telefon yoktu iş yerinde deneyeceğim. Destek hattı ile sıfırdan başlayacağım sanırım

Hocam o zaman doğru sürücüler kurmadım diyeceğim fakat laptop için çıkan sürücü bu idi. Formattan önce gayet düzgün bir şekilde internete bağlanabiliyordum. Acaba HP'nin bu modelinin Windows 7 desteklememesinden kaynaklanıyor olabilir mi?

Veyahut da kurduğum ISO dosyasında bir sıkıntı olabilir mi?

@Fatih ATEŞ @turko35408 sizler de müsait olursanız dilediğiniz bir vakitte adım adım en baştan yapabiliriz hocalarım.

ISO dosyasını nereden kurdunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı